Itt megtalálhatja az összes használt mentőautók hirdetést, a Mascuson. A termék kártya alján, megtalálja a használt mentőautók eladójának elérhetőségeit. Szűkítheti a használt mentőautók keresését, modellre vagy a lgfrissebb hirdetésekre.
Egyedi igények kereséséhezHa egyedi igényei vannak a használt mentőautók kereséshez, írja be a típust, márkát és a helyiséget.

Mentőautók alkategóriák

  Top mentőautók márkák Magyarország

  Mit kell tennem, ha használt Mentőautók-t szeretnék vásárolni?

  Hogyha talált egy eladó használt mentőautók-t melyek megfelelnek az önök elvárásainak, kapcsolatba kell lépnie az eladókkal, hogy elindítsa a folyamatot. Használja a megkapott kapcsolati adatokat, vagy töltsön ki egy online űrlapot, hogy üzenetet küldhessen az eladónak. Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy a Mascus nem tulajdonosa egyik járműnek sem a bemutatottak közül, mindössze összehozza a vevőt és az eladót.

  Hogyha érdeklődik a mentőautók-k finanszírozása vagy szállítása iránt, akkor a hirdetésben megtalálhatja a termekről szóló információkat. Kattintson az egyik logóra, hogy elküldhesse a kérést és hamarosan érkezik az ajánlat. A Mascus abban is segíteni tud, hogy megtalálja a keresett szolgáltatásokat (szerviz, értékbecslés, bérlés, szállítás), esetleg cserealkatrészeket és alkatrészeket. Ehhez mindössze csak a Mascus Lokátort kell meglátogatnia.

  Hogyan keressen eladó használt mentőautók-t?

  Ahhoz, hogy használt mentőautók-t találjon, kereshet a kategóriában lévő összes hirdetés között vagy használja a keresési űrlapot, hogy megtalálja azokat a hirdetéseket amelyek megfelelnek az ön feltételeinek (márka, modell, gyártási év, árkeret, stb). Amikor eladó használt mentőautók-t keres, regisztrálhat is, így hozzáférhet még több hasznos opcióhoz, pl. hirdetés hozzáadása a kedvencekhez és kapcsolatot létesíthet az eladókkal anélkül, hogy újra be kellene írja a kapcsolat adatait. Ha nem találja a megfelelő eladó mentőautók-t feladhat egy „Gépkereső hirdetés”-t. Csak ki kell töltenie egy online űrlapot és keresését minden olyan kereskedőnek elküldi a program, aki mentőautók-t árul. Ha néhány [subcategroy], mely megfelel az ön elvárásainak, elérhetővé válik, e-mailben értesítjük, vagy egyenesen az eladó lép Önnel kapcsolatba.

  Mit kell tennem, hogyha eladni szeretnék egy használt mentőautók-t?

  Ha hirdetni szeretne a Mascuson egy adott használt [subcategory]-t, vagy más eladó járművet, lehetősége van egy hirdetés feltöltésére. Ha már regisztrált, bejelentkezést követően kapcsolati adatai automatikusan megjelennek a feladott hirdetés mellett. Regisztrálhat kereskedőként, így számos hasznos opció és speciális árajánlat közül választhat. Kérjük, böngéssze át az Általános Szerződési Feltételeket!

  Egyéb kérdésekkel a Mascus szolgáltatásait illetően, bármikor forduljon hozzánk bizalommal! Érdemes bizonyos időközönként meglátogatnia a mascus.hu oldalt, mivel minden nap újabb és újabb használt traktor, pótkocsi, kisteherautó, autóbusz, teherautó hirdetések kerülnek fel az oldalra.