Keresés eredménye

Böngéssze az összes használt Nardi talajművelő gépek Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a talajművelő gépek linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Nardi talajművelő gépek -ról a Mascus Márkák oldalán.
Bemutatás: 1 - 8 / 8
hirdetés/oldal
8 Keresés eredménye "Nardi traktor, Kombájn, Fűkasza - Mezőgazdasági gépek"
 • Nardi NX202, 2016, Váltvaforgató ekék

  Nardi NX202Ekék száma: 4, Hajtómű konfiguráció: Függesztett, Szállítási súly: 1450, Egyéb információ.: NARDI MUNKAGÉPEK KÉSZLETRŐL BEVEZETŐ ÁRON DEMO LEHETŐSÉG Nardi NX202, NX10 Függesztett ekék Függesztett váltvaforgató ekék. Gyorsan kopó alkatrészei hosszú élettartamúak. A jó variálhatóságuknak köszönhetően könnyen alkalmazkodnak bármilyen talajtípushoz Fogászélességük NX10 esetén 2 , NX202 esetén 4 fokozatban állítható . Az ekék felszereltsége: Réselt kormánylemezes ekefejek Kukorica előhántó Beforgató lemez+ tartó Tárcsás csoroszlya Átbillenő mélységhatároló gumis kerék, illetve az NX202-nél kombinált kerék Nyírócsavaros ekefej biztosítás

  Váltvaforgató ekék
  2016
  Magyarország, Baja

  Ár nélkül
 • Nardi ERGON, 2016, Váltvaforgató ekék

  Nardi ERGONEkék száma: 9, Hajtómű konfiguráció: Függesztett, Szállítási súly: 2940, Gyártó ország: HU, Egyéb információ.: NARDI MUNKAGÉPEK KÉSZLETRŐL BEVEZETŐ ÁRON DEMO LEHETŐSÉG Nardi ERGON3 Függesztett ekék A NARDI cég ERGON3 típusú félig-függesztett váltvaforgató ekéje számos opciós lehetőséggel az alkalmazási és funkcionális előnyök széles tárával rendelkezik. Három változatban készül: barázdában vagy tarlón járó erőgéppel történő alkalmazáshoz, illetve mindkettőnek megfelelő kivitelben. A fogásszélesség kézi beállítással 4 helyzetben, vagy hidraulikus munkahengerrel fokozatmentesen állítható. Rendelhető előhántóval, tárcsás csoroszlyával, tele illetve réselt kormánylemezes ekefejjel. Az eketestek biztosítása lehet nyírócsapszeges, vagy Non-stop rendszerű hidraulikus.

  Váltvaforgató ekék
  2016
  Magyarország, Baja

  Ár nélkül
 • Nardi FAST, 2016, Talajlazító ekék

  Nardi FASTEgyéb információ.: NARDI MUNKAGÉPEK KÉSZLETRŐL BEVEZETŐ ÁRON DEMO LEHETŐSÉG Nardi Fast Kombinált tarlóhántó Az altalajlazító, a tárcsasor és a rögtörő, tömörítő henger kombinációja! Egy menetben elvégzi az lazítási, keverési és simítási-tömörítési munkát. Az altalajlazító kések biztosítása lehet (NON-STOP) hidraulikus, illetve nyírócsavaros. A kopó elemek gyorsan cserélhetők a szárakon, kopásállóságukat Wolfrám-karbid élfelrakás biztosítja. Szállítási pozícióban az tárcsasor és a henger, hidraulikusan a lazító fölé emelhető, ezzel csökkentve a szállításhoz szükséges emelő teljesítményt. Üzemeletetési költségei alacsonyak. Karbantartási időszükséglete kicsi, szerkezeti felépítése robosztus, amely megvédi az eszközt a rendkívüli erőhatásokkal szemben.

  Talajlazító ekék
  2016
  Magyarország, Baja

  Ár nélkül
 • Nardi KING/PRINCE, 2016, Talajlazító ekék

  Nardi KING/PRINCEEgyéb információ.: NARDI MUNKAGÉPEK KÉSZLETRŐL BEVEZETŐ ÁRON DEMO LEHETŐSÉG Nardi King és Prince altalajlazítók Függesztett altalajlazító. A lazító kopó elemei két sorba eltolva helyezkednek el a gerendelyeken, a kopó elemei gyorsan és egyszerűen cserélhetők! Wolfrám-karbid élfelrakással biztosítjuk a kopó részek hosszú élettartamát! Az rögtörést és a talaj lezárását és a mélységhatárolást két soros tüskés henger biztosítja, mechanikus vagy hidraulikus munkamélység állítással. A késszárakat nyírócsavar biztosítja.

  Talajlazító ekék
  2016
  Magyarország, Baja

  Ár nélkül
 • Nardi FAST, 2016, Kombinált boronák

  Nardi FASTMunka-szélesség : 250, Szállítási súly: 1800, Egyéb információ.: NARDI MUNKAGÉPEK KÉSZLETRŐL BEVEZETŐ ÁRON DEMO LEHETŐSÉG Nardi Fast Kombinált tarlóhántó Az altalajlazító, a tárcsasor és a rögtörő, tömörítő henger kombinációja! Egy menetben elvégzi az lazítási, keverési és simítási-tömörítési munkát. Az altalajlazító kések biztosítása lehet (NON-STOP) hidraulikus, illetve nyírócsavaros. A kopó elemek gyorsan cserélhetők a szárakon, kopásállóságukat Wolfrám-karbid élfelrakás biztosítja. Szállítási pozícióban az tárcsasor és a henger, hidraulikusan a lazító fölé emelhető, ezzel csökkentve a szállításhoz szükséges emelő teljesítményt. Üzemeletetési költségei alacsonyak. Karbantartási időszükséglete kicsi, szerkezeti felépítése robosztus, amely megvédi az eszközt a rendkívüli erőhatásokkal szemben.

  Kombinált boronák
  2016
  Magyarország, Baja

  Ár nélkül
 • Nardi 4BTP, Hagyományos ekék

  Nardi 4BTPEkék száma: 2

  Hagyományos ekék

  Olaszország, ROSELLE (GR)

  770 750 HUF
 • Nardi SFH940, 2015, Kombájn tartozékok

  Nardi SFH940

  Kombájn tartozékok
  2015
  Egyesült Államok, Winner, South Dakota

  10 903 500 HUF
 • Nardi SFH1200, 2016, Kombájn tartozékok

  Nardi SFH1200

  Kombájn tartozékok
  2016
  Egyesült Államok, Winner, South Dakota

  Ár nélkül