Ingyenes Gépkereső hirdetés és Értesítés

Ha nem sikerül megtalálni a megfelelő gépet vagy járművet, lehetősége van díjmentesen elhelyezni egy Gépkereső hirdetést a Mascuson – és az ajánlatok már érkeznek is a postafiókjába.

Ingyenes!


A Gépkereső hirdetés egy olyan ingyenes szolgáltatás, mellyel értesítést küldhet a Mascus minden kereskedőjének arról, hogy éppen milyen gépet keres. Mindössze annyit kell tennie, hogy megad egy részletes leírást és küld egy rövid üzenetet a kereskedőknek, az Ön által kiválasztott nyelven. (Ha nemzetközi Gépkereső hirdetést kíván feladni, javasoljuk az angol nyelv használatát.)


E-mail értesítések fogadása


Ha elhelyezett egy ingyenes Gépkereső hirdetést, e-mailes értesítést kap abban a pillanatban, ahogy egy kereskedő elhelyezett egy olyan hirdetést a Mascuson, mely megfelel az Ön által megadott kritériumoknak.

Afjon fel Gépkereső hirdetést most, és már figyelheti is az értesítéseket!

My Mascus még több szolgáltatással


Regisztráljon a Mascuson felhasználóként (díjmentesen) hogy igénybe vehesse további szolgáltatásainkat, melyek egyszerűbbé és gyorsabbá teszik Önnek a gépkeresés folyamatát. Tudjon meg többet az ingyenes regisztráció előnyeiről


Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!


Amennyiben kérdése van a Mascus használatával, vagy bármelyik szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Mascus számokban

Mascus számokban

Referenciák