A Mascus az Önök nehézgép piactere

Lehet szórakozás a használt gépek keresése?


Nem volna nagyszerű, ha egyszerűen találhatna egy átfogó listát, akár mezőgazdasági, építőipari, akár anyagmozgató, erdészeti, kommunális gépet vagy éppen haszongépjárművet keres? És mi a helyzet a céginformációkkal, vagy azoknak a szolgáltatásoknak a felkutatásával, melyek befolyásolhatják az üzlet alakulását?

A Mascuson minden a gépekről szól – nincs mellébeszélés

A Mascus egy független internetes piactér ahol eladó használt gépek és felszerelések ezreit találja egy helyen – közvetlen környezetéből, Magyarország bármely területéről, Európából és a világ minden tájáról.
Szakterületünk:

Díjmentes keresés – az anyanyelvén!


A Mascus mindenkori célja az, hogy megkönnyítse a használt gépek megtalálását, ezért tettük díjmentessé a keresést piacterünkön. Így könnyen találhat nálunk különböző gépeket a vezető márkák képviselőitől és kereskedőktől Európa és a világ minden részéről. És a legjobb az egészben, hogy mindezt a saját nyelvén!

Egyszerű keresés és összehasonlítás


Megalkottunk egy egyszerűen használható keresőt, mely lehetővé teszi, hogy igény szerint egyszerűsítse vagy finomítsa keresését. Kereshet típusra, márkára, származási helyre, árra, vagy gyártási évre. Összehasonlító eszközünkkel a megtalált hirdetések gyorsan és gond nélkül összehasonlíthatók.

Közvetlen kapcsolat az eladóval


Sem a tárgyalási, sem az adás-vétel folyamatában nem veszünk részt. Amint megtalálta a megfelelő használt gépet, lépjen kapcsolatba közvetlenül az eladóval a termékkártyán szereplő elérhetőségeinél található online adatlap segítségével. Kérjük, ne felejtse el megemlíteni az eladónak, hogy a gépet a Mascuson találta!

Árajánlat szállításra vagy finanszírozásra helyben!


Megtalálta a megfelelő gépet, de nem tudja, mennyibe fog kerülni míg eljut Önhöz? Kérjen árajánlatot szállítási vagy finanszírozási szolgáltatásokra a Mascuson! Egyszerűen klikkeljen a Szállítási/Finanszírozási szolgáltatások linkre a termékkártyán, adja meg a szükséges információkat és a cég kapcsolatba fog lépni Önnel!

Regisztráljon még ma díjmentesen és böngésszen használtgép adatbázisunkban!

Mascus számokban

Mascus számokban

Referenciák