Mascus Hírlevél 2014 júniusÖnnek még nincs weboldala?

Gondolkodott azon, hogy szüksége lenne egy olyan weboldalra, ahol az eszközeit vagy gépeit reklámozhatja? Vagy szeretné a régi elavult weboldalát felújítani, csak nincs annyi ideje vagy pénze?
Mi kifejlesztettük a lehetőséget egy Mini webre . Könnyen szerkeszthető weboldal, ahol bemutathatja eszközei vagy gépeit, információkat a vállalatáról, szolgáltatásairól. Csak töltse fel hirdetéseit a Mascusra és automatikusan megjelenik a saját Mini weboldalán. Az oldal színvilágát Ön dönti el, mi megszerkesztjük.
Lépjen kapcsolatba a Mascus képviselőjével és csináltasson egyMini weboldalt!Ritchie Bros.

Szeretné pénzé váltani a fölösleges eszközeit? Vagy, szeretne egy másik gépet vásárolni a következő projektjeihez? Ritchie Bros. Aukciós vállalat, minden évben több ezer emberen segít eladni vagy vásárolni. Tömeges licitálás Ritchie Bros.-nál. Isten hozta a világ élvonalbeli ipari Aukciós-nál! Érdekli a téma? Nézze meg a videót vagy látogassa meg a Ritchie Bros. weboldalt.BAUMA Kína 2014

A világ egyik legnagyobb építőipari kiállítása Kínában – bauma – Novemberben kinyitja kapuit. Utoljára 2012-ben bauma Kína oriási látogatottságot élvezet: 2,718 Kiállító, 38 országból, 180,000 kereskedő, 141 országból. 2014-ben az előző rekordot, megszeretnék dönteni.
A Mascus csapata is kint lesz mint kiállító bauma China 2014. Ha kilátogat a kiállításra, ugorjon be hozzánk egy Hello erejéig!Kellemes nyaralást kívánunk.

A Mascus csapata, kellemes nyaralást kíván!
Ha olyan helyen jár, ahol mi is ott leszünk, látogasson meg minket várjuk szeretettel.Iratkozzon fel a Mascus hírlevélre