Mascus Hírlevél Szeptember 2014Több mint 300,000 online hirdetés

Új Mérföldkő a Mascus életében: 300,000 használt eszköz és gép online! Több mint 6,900 vállalkozás az adatbázisunkban és több mint 3.2 mill. egyedi látogató havonta – A Mascus vezető szerephez jutott az online piactéren, ezzel nagyobb kereskedelmi teret biztosítva a kereskedők számára. Töltse fel hirdetéseit és növelje esélyét a nemzetközi értékesítésben.Tekintse meg a Mascus összes termékeit és szolgáltatásait!

Az alap listázási szolgáltatáson felül, ügyfeleink számos olyan szolgáltatásból válogathatnak, amellyel növelheti eszközeik értékesítési esélyeit. Facebook webáruházat vagy Mobil Applikációt, esetleg egyéb kiemelkedő reklámlehetőséget szeretne? A Mascus segít a megoldásban. További infók a Mascus termékekről és szolgáltatásokról.Keresse meg szükséges eszközeit a Ritchie Bros oldalon.

Homlokrakodó, dózer, traktor, teherautó, pótkocsi, daru, markoló és egyéb eszközök. Eszközöket vagy gépeket keres? A Ritchie Bros aukción, mindent megtalál. A világ vezető aukciós vállalata, licitálást hirdet az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban, Németországban, Franciaországban, Finnországban, Spanyolországban és egyéb országokban. Kattintson ide a gépkínálat és az Aukciós időpontok megtekintéséhez.Növelje nemzetközi jelenlétét a Mascuson, mi 3,2 millió havi érdeklődőt biztosítunk!

A múlt hónapban, több mint 3.2 millió látogatónk volt, ebből csak Európai 2.7 millió. Az új Ázsia piacunk megnyítása, 250.000 látogatót vonzott erről a piacról. A számok magukért beszélnek, evidens hogy a Mascus a világ vezető piactere, ahol használt eszközeit reklámozhatja, bármilyen földrészen is él.

Ha szeretné vállalkozását külföldön is reklámozni, a legmegfelelőbb lehetőség, a Banner hirdetés. A Banner-el, a saját weboldalának is növeli a látogatottságát. Lépjen kapcsolatba a helyi csapattal és foglalja le felületét!BAUMA Kína 2014

A világ egyik legnagyobb építőipari kiállítása Kínában – bauma – Novemberben kinyitja kapuit. Utoljára 2012-ben bauma Kína oriási látogatottságot élvezet: 2,718 Kiállító, 38 országból, 180,000 kereskedő, 141 országból. 2014-ben az előző rekordot, megszeretnék dönteni.
A Mascus csapata is kint lesz mint kiállító bauma China 2014. Ha kilátogat a kiállításra, ugorjon be hozzánk egy Hello erejéig!Volvo Construction Equipment használt gépei, mobiltelefonon is elérhetőek!

Büszkén bejelentjük, hogy a Mascus elkészítette a Volvo Construction Equipment mobile applikációját, Európa, Közép-Kelet és Afrika számára. Most már megnézheti telefonján is, a Volvo legfrissebb használt gép kínálatát!
Kövessen minket a Facebook-on is.

A társasági oldalak, egy új lehetőség a vevőkör bővítéséhez. A Mascus megtesz mindent, hogy új vevőket és kereskedőket toborozzon az egész világból.
Mascus mindenhol jelen van.
Kövessen minket: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Iratkozzon fel a Mascus hírlevélre