Mascus Hírlevél Tél/Tavasz 2015Boldog Új Évet!

A Mascus összes munkatársa nevében, sikerekben gazdag és Boldog Új Évet kívánunk! Mindenkit szeretettel várunk 2015-ben is. Köszönjünk hogy használták a Mascus szolgáltatásokat, ebben az évben is megteszünk mindent annak érdekében, hogy segítsük az Önök üzleti tevékenységeit. Sikeres kereskedelmet kívánunk Mascus, a használtgépek online piactere.Újdonság! Emelje ki hirdetéseit, gyorsítsa fel az értékesítést

Szeretné valamelyik hirdetésének a nézettségét növelni? A Mascusnál most ezt megteheti! Emelje ki hirdetését a kereső listában, így növeli az érdeklődők figyelmét.

További információkért, vegye fel a kapcsolatot a helyi képviselővel!Ritchie Bros

Van olyan felszerelése, amelyet készpénzre váltana? Vagy éppen felszerelésre van szüksége új projektjéhez? A Ritchie Bros. aukciósház minden évben több százezer embernek segít felszerelések értékesítésében és vásárlásában. A Ritchie Bros. árverésein licitáló tömegek épp olyan sokszínűek, mint a kalapács alá kerülő felszerelések. Üdvözöljük a világ legnagyobb ipari aukciósházában! Érdekli a dolog? Nézzen meg egy videót vagy keresse fel a Ritchie Bros. weboldalát.TVH

A TVH az On teljes koru szallitoja minosegi alkatreszekben, anyagmozgatasi tartozekokban, ipari jarmuvekben es mezogazdasagi berendezesekben. Adatbazisunk 21 000 000 referenciaval es 600 000 raktaron levo alkatresszel all rendelkezesere, igy a TVH az On tokeletes egyablakos rendszere. Ertekesitesi es muszaki osztalyunktol gyorsan kap valaszt barmilyen ajanlatra, rendelesre vagy technikai kerdesre. Cegunk folyamatosan boviti termekkinalatat, kovetve az uj trendeket es uj partnerkapcsolatokat keresve, hogy On mindent megtalalhasson a TVH-nal, amire csak szuksege lehet. Latogassa meg weboldalunkat vagy tekintse meg a vallalati filmunket.KÖZELEDIK AZ INTERMAT KIÁLLÍTÁS!

INTERMAT 2015! 1 500 Kiállító, 37 országból, ez lesz 2015 legnagyobb építőipari kiállítása!

Gazdag programokkal, különleges kreatív eseményekkel, 375.000 négyzetméteren, várható 200.000 látogatóval számol idén az INTERMAT. Építőipari gépek, anyagok, megoldások, vállalatok, minden egy helyen. Különleges esemény lesz 2015-benA Beton világa Európában(WOC Europe) a betongyártáshoz használt összes eszköz, anyag, gép, egy helyen.

Szerezzen Ingyenes Belépőt az Intermat-ra, a promó kóddal “PARTMASCUS”Iratkozzon fel a Mascus hírlevélre