Mascus Őszi Hírlevél 2015Mascus el kezdte az együttműködést, a John Deere Remarketing-el

Mascus el kezdte az együttműködést, a John Deere forgalmazókkal. Mostantól, azok a John Deere kereskedők akik használják a MachineFinder oldalt, egy gombnyomással áttölthetik hirdetéseiket a Mascus oldalra is. Szeretettel várjuk az új kereskedőket a Mascus oldalon. Bízunk benne, hogy segíteni tudunk a használt eszközeik értékesítésében.Caterpillar kereskedője a PON Equipment, Mascus Mobile Applikáció-val büszkélkedhet.

Észak Európa hivatalos Caterpillar kereskedője PON, Mascus használtgép Mobil Applikációval büszkélkedhet. Ezzel az Applikációval, a PON vevőkör, Apple vagy Android készülékekről is könnyen hozzáférhet a Holland, Norvég, Svéd és Dán kereskedők használtgép adatbázisához.


Töltse le az Applikációt most!

   Facebook Plus

Vállalkozásának van Facebook oldala? Akkor reklámozza használt eszközeit, a Mascus Facebook web shop segítségével! Legújabb partnerünk www.facebook.com/odisysbt/app_855622924509414

ÚJDONSÁG: Elérhető Mobil telefonról is. Keresse ki vállalkozását, kattintson a "Shop Now" logóra, és már látja is az eszközeit!A Mascus csapata, megint összeül.

A nyár végén, a Mascus képviselői az egész világból, Santpoort-ban (Hollandia) találkoztak, ahol a további fejlesztéseket és szolgáltatásokat beszélték meg. Az új Mascus szolgáltatások, hamarosan elérhetőek lesznek. Legyen résen!Visit us this autumn at the following fairs:

DE: NordBau
9-13 /09/2015
FI: Maxpo
10-12 /09/2015
ZA: bauma CONEXPO AFRICA
15-18/09/2015Iratkozzon fel a Mascus hírlevélre