Mascus Tavaszi Hírlevél 2016Mascus részt vett a BAUMA 2016 kiállításon

Mascus 2016-ban is egyik kiállítója volt, a Münchenben megrendezett BAUMA Show-nak, Ritchie Bros Aukciósház partnerével. Ebben az évben megrendezett építőipari kiállítás, rekord mennyiségű érdeklődött vonzott, 200 országból, 580.000 látogatót. A kiállítók visszajelzése szerint, nagyon sok megrendelés jött létre, az esemény ideje alatt.

Mascus Man volt a sztárja az eseménynek, több ezer napszemüveget osztogatva a látogatóknak, miközben a Mascus képviselői, tárgyalásokat folytattak a partnerekkel. Találkozzunk Münchenben 2019-ben is!

Fotók a BAUMA kiállításrólÚj Mobil alkalmazást fejlesztett ki a Mascus, a Volvo használt gépek számára

Új Mobil alkalmazást fejlesztettünk ki, a Volvo használt gépforgalmazók számára. Az új változat kereskedő keresőjében, minden EMEA kereskedő megtalálható.

A Volvo első alkalmazását, 2014 Július-ban készítettük el 25 nyelven. Ez az alkalmazás megkönnyítette a Volvo eszközök letöltését, Mobil telefonon vagy Tablettán. Ez az alkalmazás, nem csak a Volvo eszközöket tartalmazza, hanem minden kereskedő elérhetőségét is (e-mail, cím és telefon számok).
Az alkalmazás letölthető, App Store-ban és Play Store-ban is, “Volvo Construction Equipment” címen.

Új alkalmazás letöltése ingyen:
Hirdetés feltöltése a Mascusra, most egyszerűbb lett!

Sokat fejlesztettünk, a hirdetés feltöltés rendszerén belül.
Az új fejlesztések tartalmazzák, az automatikus mezőket, ár javaslatot, hirdetés minőségi grafikont, ezzel segítve a minőségi hirdetés megjelenítésében. Az újításoknak köszönhetően, hirdetését feltöltheti, Mobil telefonról vagy Tablettáról is.

Töltse fel hirdetését!Látogasson meg minket a következő kiállításokon:

UK: Hillhead 2016 - Buxton, Derbyshire
28-30/06/2016
NO: Transport
9-11/06/2016
FR: FOREXPO
15-17/06/2016Iratkozzon fel a Mascus hírlevélre