Mascus Értékbecslő

A Mascus Értékbecslő egy új online szolgáltatás, mely automatikus becslést kínál a kereskedőknek használt járműveik és gépeik árainak meghatározásához.

Így ahelyett, hogy csupán korábbi tapasztalataira, ismereteire, vagy saját becslésére kellene hagyatkoznia, néhány perc alatt rendelkezésére áll egy, a legfrissebb piaci elemzéseken alapuló összehasonlító értékbecslés.

A Mascus Értékbecslő szolgáltatás ugyanakkor nagyszerű, független eszköz arra az esetre is, hogy meg tudjuk mutatni vevőinknek, ha nem fogadják el a termékek árait.

Használja az értékbecslőt:

  • pénzpiaci érték megbecsüléséhez
  • egyéb értékek kalkulálásához
  • visszavásárlási ár megadásához
  • kereskedelmi érték becsléséhez
  • egy hirdetés versenyképes árának megadásához
  • értékesítéseinek kezeléséhez!
JobPower Hungary Kft.
Villányi út 101., 1118 Budapest
www:   www.mascus.hu
Email:   henrietta.hevesine@mascus.hu

A Mascus Értékbecslővel biztos lehet abban, hogy használt gépének, járművének a lehető legjobb árat adta meg hosszadalmas és időigényes utánajárás nélkül – egyszerűen csak az online szolgáltatás használatával!

Ha részletesebb értékelésre van szüksége

A Prémium Értékbecslő Szolgáltatás egy továbbfejlesztett szolgáltatáscsomag, mely még részletesebb, statisztikai adatokon és piackutatásokon alapuló értékelési információkat biztosít.

A Prémium Szolgáltatás olyan tényezőket is figyelembe vesz, mint egyéb jármű lehetőségek, a jármű vagy gép kora, átlagos futásteljesítmény és munkaóra.

Tudjon meg többet a szolgáltatásról!

Lépjen kapcsolatba a helyi Mascus munkatársakkal még ma, érdeklődjön a szolgáltatás díjáról, valamint az Önnek leginkább megfelelő csomagról!