2012. 04. 18.

Új mobil weboldal a Mascus ügyfeleinek

A Mascus, mint haszonjárművek, építőipari, mezőgazdasági, anyagmozgató és erdészeti gépek világviszonylatban vezető, egyik leggyorsabban fejlődő online piactere új mobil honlapot fejlesztett annak érdekében, hogy felhasználóinak és regisztrált kereskedőinek az eddiginél is nagyobb, folyamatosan frissíthető online jelenlétet biztosítson.

Az új mobil weboldal célja a hozzáférhetőség növelése, valamint az, hogy további előnyöket nyújtson a kereskedőknek és felhasználóknak egyaránt a könnyen elérhető, akár mobiltelefonról is megtekinthető portál biztosításával. A mobil weboldal az összes Mascus ügyfélnek és kereskedőnek állandó, bárhol elérhető hozzáférést kínál.

A m.mascus.com Kereskedői Mobil Szolgáltatás lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megtekintsék, frissítsék vagy karbantartsák Mascus fiókjukat mobil eszközeik, például okostelefonjuk segítségével. A szolgáltatás segítségével mobiltelefonjukról kezelhetik online készletüket, vagy böngészhetik a világ legnagyobb adatbázisát használt gépeket keresve. A Kereskedői Mobil Szolgáltatás speciálisan kifejlesztett szoftvere a böngészőket egyenesen saját honlapjukra irányítja, lehetőséget adva a kereskedőknek arra, hogy egy teljesen testhezálló megoldással kezelhessék helyi értékesítési képviseleteik teljes készletét. Mindez azonnali hozzáférést biztosít a terméklistához, lehetővé téve az online készlet azonnali frissítését, mozgatását és értékbecslését, bárhol és bármikor.

Ez az új mobil-hozzáférhetőség teszi egyedülállóvá a m.mascus.com oldalt. „Tisztában vagyunk azzal, hogy regisztrált kereskedőink gyakran vannak irodán kívül, úton vagy terepen.” – mondja Rickard Krøtø, a Mascus értékesítési igazgatója. „Így nem szükséges megvárnia, míg visszatér az irodába, a mobil weboldallal ugyanis akár útközben is ellenőrizni tudja Mascus fiókját. Ez egyben azt is jelenti, hogy gyors döntést tud hozni, ha erre van szükség, vagy éppen azonnal reagálni tud egy érdeklődő ügyfél kérdéseire. Úgy gondoljuk, az új mobil weboldalunk egyrészt arra ösztönzi a kereskedőket, hogy gyakrabban látogassanak a Mascus oldalaira; ugyanakkor ezáltal egy igazán naprakész szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleinknek.” – teszi még hozzá.

Mindeközben a Mascust látogató felhasználók, ügyfelek is böngészhetik a mobil weboldal kínálatát, könnyen áttekinthető listák segítségével. Ha egy felhasználó rákattint egy listára, megtekintheti a hirdető termékének fotóit (6), a termék adatait, az árat és a telephelyet. Ezt követően a felhasználó a jobb oldalon látható elérhetőségek segítségével egy gombnyomással hívhatja is a kiválasztott gép eladóját, hogy megtegye ajánlatát, vagy további információk után érdeklődjön.

Elkötelezettség a folyamatos fejlesztés mellett

Az új, innovatív weblap része a Mascus állandó fejlesztési terveinek, melyek célja, hogy széleskörű és egyedülálló szolgáltatást nyújtsanak minden ügyfelüknek. „A mobil weboldal révén a Mascus új szintre lép, hiszen sokkal rugalmasabbá, egyszerűbbé válik a használata mindenki számára” – magyarázza Fredrik Larson, a Mascus ügyvezető igazgatója. „Felismertük mennyire fontos egy olyan rendszer létrehozása, ami bármilyen környezetben felhasználóbarát, beleértve a mobil eszközöket is. Az online technológia sokkal erőteljesebben jelenik meg a mobil eszközökön, úgyhogy logikus lépés volt a Mascust ilyen formában is elérhetővé tenni. Emellett ez a lépés megerősíti elkötelezettségünket a folyamatos fejlesztések mellett.” – teszi hozzá.

A weboldal a tesztek során annyira sikeresnek bizonyult, hogy a teljes Mascusra való telepítés jelenleg is folyamatban van. Az okostelefonok lassan mindennapossá válnak, a szélessávú internetkapcsolat világában egyre kevésbé léteznek határok, távolságok; így a Mascus arra számít, hogy az új szolgáltatás különösen népszerű lesz ügyfelei és kereskedői körében. „A mobil technológiai az Internet jövője, ezért úgy gondoljuk, új mobil weboldalunk bevezetésével a Mascus a technikai fejlődés és az ügyfeleknek nyújtott elsőrangú, minőségi szolgáltatások terén is az élvonalba tud tartozni. Nagyon örülünk, hogy a szolgáltatás már a korai teszteken is igazán népszerűnek bizonyult, és meggyőződésünk szerint mindez csak az első lépés azon az úton, hogy széles körű szolgáltatásainkat a közeljövőben újabb mobilalkalmazásokkal és kiegészítésekkel bővítsük.” – foglalja össze Fredrik Larsson.

Kapcsolat:

Fredrik Larsson, Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, Értékesítési Igazgató, +46 70 660 2780,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgató, kommunális és építőipari gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A széles termékskála többek között eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat tartalmaz. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:
English www.mascus.com/press
Magyar http://www.mascus.hu/About.aspx?Section=7345

2012. 04. 18.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007