2012. 07. 04.

Világviszonylatban is piacvezeto a Mascus a használt erdészeti gépek piacán

A Mascus mint a világ egyik legnagyobb haszonjárművekkel, építőipari gépekkel, mezőgazdasági-, anyagmozgató- és erdészeti gépekkel foglalkozó online piactere világszinten is piacvezetővé vált a használt erdészeti gépek és felszerelések szektorban. A kimagaslóan sok portálon keresztül eladott gép és a világ vezető erdészeti cégei részéről tapasztalt állandó érdeklődés biztos alapjára építve a Mascus múlt októberben vált piacvezetővé és azóta is sikerült versenytársai előtt maradnia.

A Mascus az elmúlt néhány évben megalapozta hírnevét azzal, hogy a legjobb minőségű erdészeti gépeket gyűjtötte egy helyre, így mára magabiztos globális szereplővé és az ágazat éllovasává nőtte ki magát. „Mivel a használt erdészeti gépek megbízható forrása vagyunk, komoly kapcsolatokat alakíthattunk ki az iparág minden jelentős szereplőjével a világ szinte minden részén.” – magyarázza Fredrik Larsson ügyvezető igazgató. „Mára ügyfeleink tudják, hogy ha csúcsminőségű felszerelést akarnak venni vagy eladni, a Mascus a legjobb hely erre. Nemzetközi jelenlétünknek köszönhetően a vevő nálunk könnyebben és gyorsabban megtalálhatja a keresett gépet, ugyanakkor az eladó is egyszerűen vevőt találhat használt gépének. Ez lendületben tartja a piacot és minden ügyfelünknek igazán széles választékot biztosít.” – teszi hozzá.

Globális jelenlét

A 44 országban elérhető, több mint 230.000 hirdetést egy helyre összegyűjtő Mascus mára a használtgép-kereskedelem versenyalapú világának egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb márkanevévé vált. A továbbra is nehéz világgazdasági helyzet ellenére a Mascus megőrizte piacvezető szerepét a használt erdészeti gépek eladásának területén. „Tudjuk, milyen nehéz volt ügyfeleinknek az elmúlt 12 hónap, éppen ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb üzletek lehetőségeit megteremtve segítsük őket használt erdészeti gépeik adásvételében.” – számol be Rickard Krøtø értékesítési igazgató. „Hiszünk abban, hogy a használt erdészeti gépek széles választékának folyamatos biztosításával segíthetjük ügyfeleinket vállalkozásaik fejlesztésében, sikerében.” – teszi hozzá.

A Mascus folyamatosan azon dolgozik, hogy növelje globális jelenlétét és szerepét. Ennek köszönhetően mára a Mascus:

  • Több mint havi 3.5 millió látogatóval büszkélkedhet,
  • 5,400 hirdető céggel áll kapcsolatban a világ minden tájáról,
  • 230,000 online hirdetést kínál felhasználóinak,
  • 44 országban található meg, 54 Mascus domain-en 39 nyelven érhető el,
  • havonta több mint 150 új kereskedővel köt szerződést,
  • és világszerte több mint 70 képviselője tartja a személyes kapcsolatot a kereskedőkkel.

Ahogy az elmúlt hónapok gazdasági nehézségei után az erdészeti iparág lassan kezd stabilizálódni, a Mascus továbbra is elkötelezetten keresi az újabb lehetőségeket annak érdekében, hogy segíthesse az iparág fejlődését. „Folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejlesszük kereskedőinknek és vevőinknek nyújtott szolgáltatásainkat – ez az ügyfélközpontúság üzletpolitikánk legfontosabb eleme. Úgy hisszük, fontos részt tudunk vállalni abban, hogy az erdészeti ágazat szembe tud nézni a kihívásokkal és növekedésnek is indulhat, ami nagyobb fokú stabilitást jelentene az egész iparágban.” – összegzi Fredrik Larsson.


Kapcsolat

Fredrik Larsson, ügyvezető igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Krøtø, értékesítési igazgató +46 70 660 2780,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgató, kommunális és építőipari gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A széles termékskála többek között eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat tartalmaz. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:
English www.mascus.com/press

2012. 07. 04.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007