2012. 11. 06.

Nézzen be a motorháztető alá is a Mascus új, Műszaki Dokumentáció szolgáltatásával!

A Mascus mint a világ egyik legnagyobb haszonjárművekkel, építőipari gépekkel, mezőgazdasági, anyagmozgató és erdészeti gépekkel foglalkozó online piactere most azt is megmutatja Önnek, mi rejlik kotrógépének, traktorának, darujának és egyéb nehézgépeinek motorháztetője alatt – legújabb szolgáltatása, a Mascus Műszaki Dokumentáció segítségével, mely egy technikai útmutató munkagépekhez.

„A Mascus Műszaki Dokumentáció kifejezetten arra lett tervezve, hogy az ügyfeleink még könnyebben találhassák meg a megfelelő alkatrészeket, nem számít, éppen hol vannak a világon.” – részletezi Rickard Kroto, ügyvezető igazgató. „Az új funkció kulcseleme, hogy ezt is többnyelvűre készítettük, így nemcsak az angol nyelvű országok, hanem ügyfeleink a világ minden részéről használhatják ezt a funkciót” – teszi hozzá.

Mi a Mascus Műszaki Dokumentáció?

A Mascus Műszaki Dokumentáció egy olyan új szolgáltatás, mely mind a vásárlók mind az eladók számára elérhető. A Mascus oldalain hatalmas választékban megtalálható gépek azonnal hozzáférhető műszaki információs adatbázisát nyújtja. Az adatbázis, mely bármely nyelven hozzáférhető, olyan specifikációkat tartalmaz, mint diagramok, műszaki leírások és képek. Az adatlapoktól kezdve a gyártók kézikönyvein keresztül minden megtalálható, hogy a Mascus ügyfelei gyorsan és könnyedén megállapíthassák azt, mire van szükségük. A Műszaki Dokumentáció a könnyen navigálható kategóriák közé lesz besorolva (mint alkategória).

Az eladók számára a szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy még vonzóbbá tegyék eladó gépeiket a lehetséges potenciális ügyfelek számára azzal, hogy olyan alapvető információkat nyújtanak számukra, melyek segítségével meghozhatják döntésüket.

Együttműködés a Lectura-val

A rendszert a Mascus németországi partnerével, a Lectura Verlag céggel együttműködvelett fejlesztették, mely egy az adatszolgáltatásra, piackutatásra és gép értékesítésre szakosodott kiadó és szaktanácsadó cég. „A Lectura szerepe abszolút felbecsülhetetlen a végleges rendszer kifejlesztéséhez.” – magyarázza Rickard Kroto, a Mascus ügyvezető igazgatója. „A Lecturával való egyévnyi együttműködés már lehetővé tette számunkra, hogy képesek legyünk integrálni a koncepciót és a műszaki adatbázist, mely közel 100.000 géptípus információit tartalmazza, lefedve mindent az építőiparon, anyagmozgatáson, rakodáson és hozzáférésen keresztül az újrahasznosításon, a kommunális és mezőgazdasági gépeken át. Minél több gépet hirdetnek oldalunkon, úgy nő organikusan az adatbázisunk is, hogy minél több információval segítsük hozzá ügyfeleinket a legjobb szolgáltatáshoz.” – teszi hozzá.

A Mascus egy igen sikeres évet fog zárni, hiszen idén ismét fontos mérföldkövet ért el azzal, hogy világviszonylatban piacvezetővé vált az erdészeti gépek szektorában. A Mascus folyamatosan azon dolgozik, hogy növelje globális jelenlétét és szerepét. Ennek köszönhetően ma már:

  • több mint havi 3.5 millió látogatóval büszkélkedhet,
  • 5.500 hirdető céggel áll kapcsolatban a világ minden tájáról,
  • 240.000 online hirdetést kínál felhasználóinak,
  • 42 országban található meg, 54 domain-en és 39 nyelven érhető el,
  • havonta több mint 150 új kereskedővel köt szerződést,
  • és világszerte több mint 70 képviselője tartja a személyes kapcsolatot a kereskedőkkel nap mint nap.

Az új Műszaki Dokumentáció szolgáltatás ennek a folyamatos elkötelezettségének része, mellyel a Mascus minőségi szolgáltatást kíván biztosítani mind az eladók, mind a vásárlók számára világszerte. „Bármi, ami ügyfeleink részére egyszerűbbé teszi azt, hogy gyorsan és könnyedén megtalálják, amit keresnek, egyre jobbá teszi a Mascus szolgáltatását és új területekre vezeti az iparágat” – mondja Rickard Kroto.

„Ez egy izgalmas és nagyon pozitív módja annak, hogy méltóképpen zárjuk egyik legsikeresebb évünket, és egyben előkészítsük a terepet egy nagyon mozgalmas 2013 számára” – foglalja össze.


Kapcsolat:

Rickard Krøtø, Ügyvezető igazgató, +46 70 660 2780,

Petr Thiel, Ügyvezető igazgató, +49 911 4308 990,


A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgató, kommunális és építőipari gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A széles termékskála többek között eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat tartalmaz. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

A Mascus az Alma Media Corporation, kereskedő vállalata.

Lectura Verlag – adatszolgáltatásra, piackutatásra és gépértékesítésre szakosodott kiadó és szaktanácsadó, német cég. A Lectura adatbázisa olyan műszaki adatokat és értékbecsléseket kínál, mely közel 100.000 géptípus információit tartalmazza, lefedve mindent az építőiparon, anyagmozgatáson, rakodáson és hozzáférésen keresztül az újrahasznosításon, a kommunális és mezőgazdasági gépeken át. Az értékbecslési szolgáltatások elérhetőek a nyomtatott Lectura Guide-on keresztül, valamint online is. Az online verzió számos megoldást kínál – egyedi értékbecslést, éves előfizetést és egyedi (egyéni) vállalati engedélyeket. A Lectura adatszolgáltatása napi szinten nyújt segítséget a kereskedőknek, a gyártóknak, a biztosítóknak, a bankoknak, a hitelezőknek és a hivatalnokoknak.


Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:
English www.mascus.com/press

2012. 11. 06.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007