2014. 01. 22.

A Mascus leszerződik az IronPlanet-tel

A Mascus, mint a világ legnagyobb online nehéz gép kereskedelmi felülete közös stratégiát dolgoz ki az IronPlanet-tel, ami szintén világviszonylatban elsőnek számít az online aukciós nehéz gép kereskedelemben. Ez ugyan kis szeletét jelenti a nemzetközi Mascus tortának, viszont ezen túl a Mascus-on tevékenykedő kereskedők is könnyedén bocsáthatják aukcióra eszközeiket az IronPlanet-en.

„Mint vezető kereskedelmi portál, az a feladatunk, hogy a nehéz gép és kamion kereskedőket egymáshoz irányítsuk az üzleti életben. Fontos, hogy hirdetőink minél hamarabb vevőkre találjanak. A kereskedők napi rendszerességgel használják az online kereskedelmi és aukciós felületeket és ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni kereskedőink számára, azzal hogy gyorsan és egyszerűen érvényesülhetnek az IronPlanet-en.” - mondta Tim Scholte, Mascus Vezérigazgató.

A Mascus 2011 óta követi nagyobb figyelemmel az aukciós oldalakat, és eddig több mint 150 aukciós ház eseményeit publikálta saját oldalán is, egy külön erre a célra elkülönített szekcióban. Ez a szekció igen nagy népszerűségnek örvend. Több mint 90.000 látogatóval számol havi szinten, a kimutatás szerint kereskedők és vevők egyaránt kedvelik. Cégünk fontos lépéseket tett az ügyben, hogy a hirdetők rövid úton az IronPlanet-re juthassanak a Mascuson keresztül, úgy hogy ez az együttműködés továbbra sem befolyásolja az IronPlanet független működését az oldalon.

„Izgatottan várjuk a közös munkát a Mascussal. Folytatjuk a lehetőségek forradalmasítását a nemzetközi piacon. A partnerek úgy bocsáthatják áruba használt eszközeiket, hogy az üzlet jellege és természete biztonságot jelent a bevételekre nézve. Integrált online üzleti lehetőségekkel kívánunk páratlan megoldást nyújtani a használt eszközök újbóli értékesítésére. Több mint 10 éves szakmai rutinnal állunk a feladat elé és újítunk a Mascus ügyfelek stratégiáján is.” - mondta Greg Owens az IronPlanet igazgatója

Az évtizedes fejlesztés és munka, amit az aukciós portálra áldoztak az IronPlanet munkatársai azt eredményezte, hogy 3 milliárd dollár összértékű használt eszköz cserélt gazdát és 1 millión fölüli a regisztrált ügyfelek száma. Az IronPlanet mára már szinte minden országban jelen van és folytat sikeres tevékenységet az értékesítésben úgy, hogy az üzleti elemzések kimutatják, szabad versenyképes árakban gondolkodni.

További információkért látogassanak a www.mascus.com -ra, vagy a www.ironplanet.com -ra.

Elérhetőségek:

Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Kroto, COO, +46 70 660 2780,

Mascus:

A Mascus egy online kereskedelmi felület használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgatói, földművelési, építőipari, szállítmányozási és nehéz gépek számára. Az oldalon találhatók traktor, pótkocsi, használt teherautó, kotró, dobozos tehergépjármű, mini kotró és markoló hirdetések. A Mascus az igények és a lehetőségek felmérésével és egy helyre való központosításával kíván hatékonyan szerepelni a használt gép piacon. A Mascus szeretettel vár minden szakmabelit, legyen az termelő, kereskedő vagy felhasználó. Fő támogatónk a Vortex Capital Partners. További információkért látogasson a www.mascus.com -ra.

IronPlanet:

Az IronPlanet vezet a használt nehéz gépek online kereskedelmében. Partnereink alacsony tranzakciós költségek mellett értékesíthetnek és mérhetik fel lehetőségeiket egy átfogó nemzetközi piacon. Felhasználóink hajszálpontos kimutatásokkal és IronClad Biztosítással gondtalanul tehetik meg ajánlataikat. Főbb támogatók: Accel Partners, Kleiner Perkins Caufield and Byers, Caterpillar, Komatsu és Volvo. További információkért kérem, látogasson a www.ironpalent.com -ra.

Sajtó: www.mascus.hu/press

2014. 01. 22.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007