2014. 09. 16.

Új Mérfölko a Mascus életében: 300,000 online hirdetés!

A Mascus egy vezető, világviszonylatban elsőrangú médiafelület az építőipar, mezőgazdaság, anyagmozgatás, erdészet, kommunális szektor gépei, valamint haszongépjárművek számára, új mérföldkőhöz ért – elérte a 300,000 online hirdetést.

“A Mascus mostanában értékes adatokat döntött meg”,mondta Tim Scholte, Mascus CEO. “Az utóbbi 4 évben, a Mascus megháromszorozta az online hirdetések számát, főleg az Építőipar, Mezőgazdaság és Haszongépjármű kategóriákban.”

Mascus számokban:

  • Több mint 6,900 cég hirdet az egész világból
  • 300 000 online hirdetés
  • Több mint 2.8 millió egyedi látogató havonta
  • 58 országban van jelen
  • 42 nyelven
  • havonta több mint 140 új kereskedő regisztrál
  • Több mint 85 Mascus képviselő tartja a kapcsolatot, a világ kerekedőivel

Egy globális márka, erős alapokat

A Mascus nemcsak egy globális márkanév lett, hanem egy új piaci lehetőséget teremtett a világ kereskedőinek és vevőinek egyaránt. nemzetközi jelenléte, kemény alapokat teremtett kulcsfontosságú országokban mint, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Észak Európa és az Amerikai Egyesült Államokban.
“Amikor megalapítottuk a Mascust, 2001-ben Észak Európában, nem gondoltuk hogy 13 év alatt ekkora nemzetközi sikereket érünk el. Kemény munkába, erőfeszítésbe és anyagi befektetésbe került, a mai szintet elérni. Egy kis weboldal nem elég ahhoz, hogy az ipar és a kereskedők elégedettek legyenek, ehhez a kapcsolattartás is nagyon fontos számunkra.” mondta Rickard Krøtø, Mascus COO.

“A siker érdekében, minden nap egy lépést teszünk előre. Az új piacok és gépkereskedők meghódítása Dél Afrikában, Kínában, USA-ban, Japánban, Oroszországban vagy Németországban, azért voltak sikeresek, mert ezekben az országokban és még 30 országban, Mascus képviseleteink vannak. Büszkék vagyunk arra, hogy egy nemzetközi csapat vagyunk, az online kereskedelmi piactéren. Nincs a piacon még egy ilyen nemzetközi lefedettségű portál.” mondta Gauthier Dominicy, Marketing Manager.

A Mascus folyamatosan bővíti a meglévő szolgáltatásait és fejleszti az újakat, azért hogy a kereskedői, folyamatosan elégedettek legyenek. A Mascus szolgáltatásokról, bővebben itt olvashat.

Kapcsolatok

Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Mascusról:
Mascus - A Mascus egy online kereskedelmi felület használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgatói, földművelési, építőipari, szállítmányozási és nehéz gépek számára. Az oldalon találhatók traktor, pótkocsi, használt teherautó, kotró, dobozos tehergépjármű, mini kotró és markoló hirdetések. A Mascus az igények és a lehetőségek felmérésével és egy helyre való központosításával kíván hatékonyan szerepelni a használt gép piacon. A Mascus szeretettel vár minden szakmabelit, legyen az termelő, kereskedő vagy felhasználó.

Sajtónak:
Sajtó anyagok és fényképek:
English www.mascus.com/press

2014. 09. 16.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007