2015. 03. 18.

Az új felhasználóbarát Mascus oldal

Mascus, a leggyorsabban növekvő online piactér a világon, a haszongépjárművek, építőipari gépek, mezőgazdasági, anyag-kezelő berendezések és erdészeti eszközökre szakosodva, megalkotta az új felhasználóbarát weboldalt, amely eleget tesz a modern kereskedelem igényeinek.

Az új felhasználóbarát Mascus oldal, egy optimalizált weboldal, asztaligépre vagy Pc-re, mobiltelefonra vagy tablettre. Az új oldal segítségével, a kereskedők a saját mobil eszközeikről is irányíthatják a Mascusra feltöltött tartalmukat. Az új weboldal, minden kommunikációs eszközön ugyanazok a funkciókkal lessz ellátva, mint a hagyományos számítogépre írt változat.

“Mi tudjuk, hogy napjainkban nagyon sokan a mobiltelefont vagy a tablettet használják az internet böngészéshez, ezért a gépkereskedelmi oldalaknak is kompatibiliseknek kell lenniük.” magyarázza Rickard Krøtø a Mascus COO-ja. “a Mascus oldalon lévő kereskedők vagy vásárlók többsége utazással töltik idejük nagytészét, ezért ritkán vannak az asztali gépek közelében, de a mobiltelefont vagy tablettet, mindig maguknál tartják. Az új Mascus oldal segítségével, a kereskedők vagy vásárlók, gyorsabban tudnak reagállni, legyen az megkeresés, ajánlat stb., akár utazás közben, vagy szabadság alatt.” mondja Gauthier Dominicy a Mascus Marketing Managere.

Az új alkalmazásnak köszönhetően, a felhasználók egyszerű navigációs unkciónak köszönhetően, a listázási oldalon megtalálnak minden szükséges információt az eszközökről, Ár, termék leírás, fényképek, az eszköz értékesítési helye vagy a kereskedő közvetlen elérhetőségei.

Vevőorientált fejlesztések

Az új Mascus oldal, a folyamatos fejlesztések egyike. Ezzel a fejlesztéssel, szeretnénk ha a felhasználóink, bármilyen eszközről csatlakozni tudnak a Mascus weboldalra. “Az új weboldal egy rugalmas eszköz, mindenki számára.” mondja Tim Scholte, Mascus CEO. “A felhasználóbarát weboldalaknak nagy szerepük van a modern kommunikáció korszakában. Szerintünk, ez egy fontos lépés volt számunkra, hogy a Mascust elérhető let a mobilteleon és a tablet világában is.” tette hozzá Tim.

“Az előző-Mascus Mobiltelefonra-oldalunk, amelyet 2 évvel ezelőtt alkottunk a kereskedők számára, sikerességének köszönhetően, úgy gondoltuk hogy a felhasználók is meglesznek elégedve, egy ilyen oldallal. Bízunk benne, hogy az új Mascus oldal, kereskedők, felhasználók vagy vevők számára népszerű és könnyen kezelhető less.” fejezte be Tim Scholte.

Kapcsolatok:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

A Mascusról:
Mascus - A Mascus a nehézgépek és haszongépjárművek leggyorsabban fejlődő online médiafelülete. A Mascus egy vezető, világviszonylatban elsőrangú médiafelület az építőipar, mezőgazdaság, anyagmozgatás, erdészet, kommunális szektor gépei, valamint haszongépjárművek számára.
Célunk az, hogy következetesen kidolgozott és képviselt stratégiánkkal: az állandó termékfejlesztés iránti elkötelezettségünk, nemzetközi jellegünk, folyamatosan növekvő tartalmunk, kifogástalanul működő külső és belső kommunikációnk, megújulni és fejlődni képes szervezeti felépítésünk segítségével a Mascus világszerte a nehézgép üzletág vezető márkájává váljon.

Sajtónak:
Sajtó anyagok és fényképek:
Angol www.mascus.com/press

2015. 03. 18.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007