2016. 02. 04.

Hitachi Építoipari Gépek Európa (HCME), intranet alkalmazást rendelt a Mascus-tól.

Mascus, a világ legdinamikusabban fejlődő online piactere, használt építőipari gépek, haszongépjárművek, mezőgazdasági, anyagmozgató, erdészeti gépek számára, olyan re marketing megoldásokat készített a HCME-nek, amely megkönnyíti a nemzetközi kereskedők internetes munkáját

Több mint 40 kereskedővel és minőségi gépekkel, Európában és Afrikában, képviselve 50 országot, a HCME olyan megoldást kért a Mascus csapat-tol, amely a használt eszközeinek értékesítésében segítséget nyújt.

"Mint gépgyártó vállalat, olyan megoldásokat keresünk kereskedőink számára, amely segíti a használtgépek értékesítésében. Mindenki tudja, hogy a gépkereskedelemben, a használtgépek menedzselése egy fontos folyamat. Ezért van szükség egy olyan eszközre, ahol a kereskedőink kommunikálni tudnak egymással, látják egymás eszközeit, együtt tudnak működni az értékesítésben”, nyilatkozott Tom van Wijlandt, Assistant Manager Service Business Support.

Mascus elkészítette a HCME Intranet-et, most már egyszerűen menedzselhetik a kereskedők az eszközeiket. A Hitachi kérésére, egyúttal átalakítja a HCME használtgép weboldalát is.

“Az Intranet megoldás, a Mascus legkomplexebb terméke, amelyet teljesen a nemzetközi Gépgyártó vállalatokra szabtunk. A kereskedők látják egymás kínálatát, katalógust készíthetnek eszközeikről, e-mail ajánlatot küldhetnek vevőiknek, egy pár kattintás alatt. Statisztikai kimutatást készíthetnek a gépek nézettségéről, melyik országban, mire van szükség. Megígértük a Hitachi vállalatnak, hogy átalakítjuk a használtgépe web oldalukat is, sőt ha igényt tart valamelyik kereskedő, akkor az Ő oldalát is testre szabjuk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Hitachi vállalat, minket kért meg erre a feladatra. Remélem, elégedettek lesznek velünk, és a vevők visszajelzése is pozitív lesz”, nyilatkozta Rickard Krøtø, COO Mascus.


Kapcsolat:
Tom van Wijlandt (HCME):

A HCME-ről

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) felelős a Hitachi markolók, homlokrakodók, dömperek és daruk gyártása, értékesítése és marketing terén, Európa és Afrika egyes országaiban.
További infók: www.hcme.com.

Kapcsolatok:
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, kommunális gépek és haszongépjárművek elektronikus piactere. A termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, mini kotrókat, kotrókat és egyéb eszközöket. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt munkagépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön.

2016. 02. 04.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007