2007. 12. 21.

Az új Mascus portál üzemképes

Tartalom:
London, 2007. November 27 – Mascus elindította az online platformjának egy frissített és javított verzióját. Ennek az a célja, hogy gondoskodjon egy olyan erőforrásról azoknak akik eladnának vagy vásárolnának használt gépeket vagy tartozékokat.


A Mascus, a használt nehézgépek és szállító járművek Pan-Európai, e-kereskedelmi piactere, 2000 Októberében alapították és 2001 Január-tól működőképes. A kereskedelmi piacon eltöltött hét év alatt, nemzetközileg elismert lett a használt szállítójárművek, mezőgazdasági gépek, építőipari felszerelések, erdészeti és kommunális gépek, eladóinak és vevőinek köreiben.
Jelenleg havonta több mint negyedmillió eladó és vevő látogatja meg a portált.

Állandó fejlesztések
December közepén a Mascus létrehozta az új portált. Az új portált a vevői visszajelzésekkel és a legfrissebb technológiával összhangban hoztuk létre. A könnyű kezelhetőségnek és az esztétikusabb designnak köszönhetően az új portál interaktív és felhasználóbarát felületet kapott.

Interactive Kezdőoldal
Az új kezdőoldal lehetővé teszi a legfrissebb hirdetés megjelenítését minden gépkategória alatt. A gyorskereső segítségével, könnyen lehet böngészni a kategóriák és alkategóriák hirdetései között. A nyelvi és valuta konverter, az oldal alján mindig könnyen hozzáférhető lesz, miközben böngészünk az országok hirdetései között.

Több bannerhirdetési lehetőség
Az új portál egy nagyobb bannerhirdetési lehetőséget kínál fel azoknak az ügyfeleknek, akik ezt a szolgáltatást részesítik előnybe.

Új kereső opciók
Újabb gyorskereső funkciókkal láttuk el az oldalt, ami felgyorsítja a keresést a képnélküli és a képekkel ellátott hirdetések között. Az új hirdetéseket két kategóriára osztottuk, az elmúlt 24 óra hirdetései és az elmúlt 7 nap hirdetései. Ezeket a jelzéseket (24h és 7n) minden hirdetésnél feltüntettük.

Hirdetések a Mascus Magazinban
A Mascus Magazinban megjelentett hirdetések be lesznek keretezve és jelzéssel lesznek ellátva, így megkülönböztetve a többi hirdetéstől.

Újabb fejlesztések
A fejlesztések során a mascus javított a hirdetések elhelyezési felületen és kialakított helyi fizetési lehetőségeket. A kereskedők által leghasználtabb szolgáltatások, mint: szervezeten belüli megosztott hirdetések, raktári lista, reklám anyagok nyomtatása, Excel-bementés, e-mailben ajánlat, valamint a szállítási és pénzügyi szolgáltatások, egyszerűebben kezelhetőek, mint az előző portálon.

Lehetőség újabb szolgáltatásokra
”A legújabb technológia hasznosítása nekünk ad egy lehetőséget, hogy a jövőben új szolgáltatásokat fejlesszünk. Az új szolgáltatásokkal a Mascus a leginnovatívabb Pan-Európai kereskedelmi hely lehet, mondta Tomasz Odrobiński – a Mascus Nemzetközi Marketing igazgatója.


Segítség és visszajelzés
Az önök visszajelzése fontos számunkra, ezért kérjük, segítse a portál továbbfejlesztését azzal, hogy megírja véleményét:
Kattintson ide


Kapcsolatok:

További információkért, lépjen kapcsolatba:

Fredrik Larsson,
Director

+46 (70) 305 1140

Tomasz Odrobiński,
Marketing Director /
Internationalization

+ 358 40 750 4922

Megjegyzés a szerkesztőnek:

Mascus – Európa használt nehézgépek és haszongépek kereskedelmi piactere.
A Mascus (www.mascus.hu) egy elektronikus kereskedelmi hely, a használtgépek és felszerelések számára. A Mascus azzal hogy egy helyre gyűjti a vevők és eladók információit, gyorsabb és hatékonyabb lesz a használtgépek kereskedelme. Az összes kereskedőt, gyártót, és végfelhasználót, szívesen látjuk a Mascus piacterén, ahol ajánlataikkal eladhatnak vagy vásárolhatnak.

Vége

2007. 12. 21.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007