2010. 10. 12.

A Mascus elérte a 100,000. használtgép-hirdetést

A Mascus, a világ egyik legnagyobb neve a használt építőipari, mezőgazdasági, anyagmozgató, erdészeti gépek és haszongépjárművek piacán mérföldkőhöz érkezett – a 100.000 használtgép-hirdetéshez.

Ezen áttörés híre nem sokkal követte az előzőt, mely szerint a Mascus elérte a havi 1,2 millió egyéni felhasználós látogatottságot, és azt jelenti, hogy a vevőknek szerte Európából, az Amerikai Egyesült Államokból, Kanadából, Dél-Afrikából, Ausztráliából, a Távol-Keletről és az Orosz Föderációból mostantól még több okuk van arra, hogy a Mascuson keressenek és válogassanak a használtgép-hirdetések között.

„A 100,000 hirdetés elérése különösen jelentős a Mascus számára.” - fejtegeti Rickard Petersson értékesítési igazgató. „Természetesen elégedettek vagyunk, de nem meglepettek. Keményen dolgoztunk azon, hogy minden országban jelenlevő nemzetközi cégként megerősítsük hírnevünket azáltal, hogy új szolgáltatásokat fejlesztettünk ki, melyek gyorsabbá és egyszerűbbé tették a kereskedők számára gépeik eladását, a látogatók számára pedig a keresett gép megvételét.”

Az innovatív új szolgáltatások között ott találjuk „Az én Mascusom” eszközt, mely a Mascuson regisztrált magánszemélyeknek teszi lehetővé, hogy egyes hirdetéseket hozzáadjanak kedvenceik listájához, gépkereső hirdetést adjanak fel, vagy e-mailértesítést kérjenek, ha a keresett gép elérhetővé válik. De új lehetőség a Hirdetés Index is, ami továbbfejlesztette a Mascus SEO-t; továbbá az Összehasonlító alkalmazás, ami által különböző hirdetések vethetők össze megadott paraméterek alapján, valamint a Márka Oldalak, melynek segítségével a vevők a gyártó alapján találhatják meg a keresett használt gépet, és ezeken kívül még sok minden…

A Mascus jelenleg öt kontinens 32 országában, 35 nyelven és 42 domainről érhető el, ezzel az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb használtgép-hirdetésekkel foglalkozó portál a világon. Az elérhető termékek közt megtalálhatók eladó traktorok, utánfutók, targoncák, exkavátorok, kotrók és haszongépjárművek.

„A tény, hogy ügyfeleink világszerte saját nyelvükön kereshettek a hirdetések között és saját nyelvükön válaszolhattak azokra, nagy részben hozzájárult nemzetközi terjeszkedésünkhöz.” - mondja Tomasz Odrobinski, a Mascus nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója. “A kereskedők gyorsan felismerték a nemzetközi piacokban rejlő lehetőségeket, s ezeket saját nyelvükön használhatták ki.”

„A recesszió ellenére is sikerült minden területen stabil növekedést fenntartanunk” - teszi hozzá a Mascus ügyvezető igazgatója, Fredrik Larsson. „Úgy hisszük, hogy míg a felhasználók és ügyfelek igényeire fókuszálunk, a növekedés folytatódni fog, és világszerte magas színvonalú szolgáltatást nyújthatunk a használt gépek hirdetőinek és vevőinek egyaránt.”

Kapcsolatok:
Fredrik Larsson, Mascus Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,
Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató, + 46 70 660 2780,
Tomasz Odrobinski, Nemzetközi Kapcsolatokért Felelős Igazgató, + 358 40 750 4922,

A Mascusról:
A Mascus – Egy online piactér használt mezőgazdasági, erdészeti és kommunális gépek, valamint járművek hirdetéseinek. A termékek közt megtalálhatók eladó traktorok, utánfutók, járművek, exkavátorok, kotrók, mini kotrók és dobozos pótkocsik is. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek adásvételét azáltal, hogy egy helyen gyűjti össze az információt a keresletről és a kínálatról. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó használtgép-hirdetését szívesen látjuk az online piactéren.

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedelmi vállalata.

Jegyzetek szerkesztőknek:

Új anyagok és képek:
Angolul www.mascus.com/press

Általános sajtóinformáció:

További információ:
Polina Brachkov, Mascus Kommunikációs Igazgató, + 358 50 381 49 45,

2010. 10. 12.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007