2010. 10. 12.

A MASCUS KITERJESZTI ONLINE ÜZLETI TEVÉKENYSÉGÉT OLASZORSZÁGBAN ÉS SPANYOLORSZÁGBAN

A Mascus, a használt nehézgépek, teherautók és más szállítójárművek internetes piactere licenszmegállapodást írt alá olasz és spanyol partnerekkel

Olaszországban a Mascus megállapodást kötött a nemzetközi multimédia-kiadóval, az RCS Media Group-pal. Az RCS Media Group tevékenységi körébe napilapok, magazinok, könyvek kiadásán túl rádióadás, új média, digitális és műholdas TV is tartozik. A társaság a térségben piacvezető szerepet tölt be olyan márkákkal, mint a Corriere della Sera és a La Gazzetta dello Sport. Az apróhirdetési szektorban az RCS Digital olyan sikeres termékekkel van jelen, mint a TrovoLavoro.it (állás), a TrovoCasa.it (ingatlan) és az Automobili.com (autók).

A Mascus partnere Spanyolországban a Vocento, egy másik vezető multimédia csoport. A Vocento jelen van az információ és szórakoztatás minden területén, érdekeltségi körébe lapkiadás, mellékletek, magazinok, televízió, rádió, audiovizuális termékek és filmterjesztés mellett az internet is beletartozik. A Mascus Spanyolország a Vocento autós portáljával, az Autocasion-nal együtt kerül kialakításra.

„Olaszország és Spanyolország az európai piacokon az első öt ország közt található az építőipari, mezőgazdasági, kommunális és anyagmozgató gépek, valamint haszongépjárművek piacát tekintve. Ez a kapcsolat tehát fontos a Mascusnak Dél-Európában és Európában általában” – mondja Fredrik Larsson a Mascus ügyvezető igazgatója.

A Mascusnak jelenleg 42 országból vannak ügyfelei, havi látogatottsága pedig meghaladja az 1.200.000 egyedi látogatót. A Mascuson hirdetett termékek köre igen széles: megtalálhatók itt használt traktorok, utánfutók, targoncák, exkavátorok, teherautók és még sok más. A cég gyorsan terjeszkedett Európában, Észak-Amerikában, Óceániában és Dél-Afrikában, világszerte 32 országban vannak partnerei.

„A Mascus koncepciója minden országban alkalmazhatónak bizonyul szerte a világban és örülünk, hogy nemzetközi jelenlétünket a média világában ilyen tiszteletreméltó nevekkel együttműködve erősíthetjük. Olyan médiacégekkel társulva, mint az RCS Olaszországban és a Vocente Spanyolországban a Mascus immár minden nemzetközi nyelven elérhető egész Európában és a világban” – teszi hozzá Fredrik Larsson.


További információ:
Fredrik Larsson, ügyvezető igazgató, Mascus, tel. +358 50 314 2511,

A Mascus egy használt haszongépekkel és -járművekkel foglalkozó hirdetési piactér. A cég internetes szolgáltatásokat fejleszt és értékesít a használtgép-piac hatékonyabbá tételének érdekében. A Mascusnak több mint 3500 gyártó és kereskedő hirdetési ügyfele van; és több mint 100.000 használt eladó gép található meg adatbázisában. Az eladásra kínált használt gépek között megtalálhatóak teherautók, targoncák, utánfutók, markológépek, exkavátorok és traktorok. Az online piactér 35 nyelven érhető el.
A Mascus az Alma Media Corporation kereskedelmi vállalata.

Az Alma Media-ról röviden
Az Alma Media egy nyereséges és nemzetközi szinten terjeszkedő társaság, fókuszában a hírlapok és online szolgáltatások jövőjével.

Jegyzetek szerkesztőknek:
Új anyagok és képek:

Angolul www.mascus.com/press

Általános sajtóinformáció:

További információ:
Polina Brachkov, Mascus Kommunikációs Igazgató, + 358 50 381 49 45,

2010. 10. 12.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007