2010. 10. 20.

A Caterpillar a Mascuson keresztül értékesíti használt gépeit

A Caterpillar együttműködési megállapodást írt alá a Mascussal (www.mascus.hu), a használt gépek piacvezető online piacterével

A Caterpillar már évek óta fontos kommunikációs csatornaként használja az internetet, felismerve annak jelentőségét a jelenben és a jövőre nézve egyaránt. A www.cat.com címen található elsődleges honlapjuk mellett a Cat volt az első gyártók egyike, mely önálló használt gép és felszerelés oldalt hozott létre (www.catused.com) annak érdekében, hogy világszerte segíthesse ügyfeleit a Cat-kereskedők minőségi használtgép-kínálatának áttekintésében, valamint a keresett gépek megtalálásában.

A Cat használtgép-eladásainak elősegítése érdekében együttműködésre lépett a Mascussal, a használt gépek vezető online piacterével. A Cat kereskedőinek kínálata megjelenik a Mascuson, így nő a márka online elérhetősége.

Michael D Young, Product Manager - CatUsed, Build&Quote Customer Support Services, Caterpillar. Rickard Petersson, Sales Director Mascus. Kaj Forsström, IT Manager Mascus. Marc Mandt, Country manager USA, Mascus Robert Gregus, eBusiness Marketing & Communication Customer Services Support Division, Caterpillar Diane Ghiglietti, Vice president of Sales USA, Masus.


“A Mascussal való együttműködés egyértelműen beleillik a Caterpillar használtgép-értékesítési stratégiájába. Egy adott gép vagy felszerelés jelentősen nagyobb láthatóságot kap az interneten, azaz jóval könnyebben megtalálható az interneten böngésző, használt gépet kereső ügyfelek számára.” foglalta össze Robert Gregus, a Caterpillar értékesítési- és marketingigazgatója.

A Caterpillar vállalat 160 kereskedőjétől összesen több mint 40.000 használt gépet és felszerelést jelentet meg és frissít folyamatosan a Mascuson. A CatUsed (www.catused.com) és a Mascus között létrehozott közvetlen integráció biztosítja, hogy a kereskedőknek ne legyen szükséges két helyre belépni vagy duplikálni a hirdetéseket. A Mascus világszerte 35 országban teszi láthatóvá a teljes készletet.

“A Mascus rendkívül erős online láthatóságával és nemzetközi jelenlétével a Caterpillar vállalat segíteni tudja értékesítői hálózatát a Mascus weboldalát látogató vevők széles közönségének elérésében, növelve ezzel használt gépeik értékesítésének számát.” - mondta Rickard Petersson, a Mascus értékesítési igazgatója.

A Mascusról: Jelenleg a Mascust ( www.mascus.hu) több mint 2.000.000 látogató keresi fel havonta. A Mascuson hirdetett termékek igen széles területet fednek le, beleértve traktorokat, pótkocsikat, anyagmozgató gépeket, koktrókat, használt teherautókat és még hosszasan sorolhatnánk. A vállalat gyors ütemben terjesztette ki működését Európában, Észak-Amerikában, Óceániában és Dél-Amerikában, mára a helyi értékesítési képviseletekkel együtt világszerte 32 országban van jelen.

A Caterpillar: A Caterpillar vállalat több mint 85 éve töretlenül fejlődik, pozitív és tartós eredményeket biztosítva minden földrészen. A 2009-es év értékesítéseivel és a 32.396 milliárd dolláros bevétellel a Caterpillar a világ vezető gyártója az építőipari és bányászati gépek, valamint a dízel és földgáz-motorok, pari gázturbinák terén. A cég ugyanakkor szolgáltatásaival is vezető szerepet tölt be (Caterpillar Financial Services, Caterpillar Remanufacturing Services, Caterpillar Logistics Services and Progress Rail Services). További információk elérhetők a www.cat.com oldalon!


Kapcsolatok:

Caterpillar:
Robert Gregus
Értékesítési- és Marketingigazgató

+41 228494484

Mascus:
Rickard Petersson
Értékesítési igazgató

+46 70 660 2780


Mascus Magyarország:
Izsák Ferenc
Country&Portálmanager

+36 20 940 1917


Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:
English www.mascus.com/press
Magarország: http://www.mascus.hu/Dynagen_Template.aspx?Section=1073
Általános Sajtóinformációk:
További információk
Polina Brachkov, Mascus Kommunikációs igazgató; + 358 50 381 49 45,

2010. 10. 20.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007