2011. 02. 17.

A Mascus bejelenti egy új piac megnyitását: Thaiföld


2010 végén a Mascus, mint építőipari, mezőgazdasági, erdészeti, kommunális gépek és haszonjárművek vezető online piactere aláírta legújabb nemzetközi szerződését a Mascus thaiföldi oldalának elindulásáról (www.mascus.co.th). A Benelux államokban és Kanadában már Mascus érdekeltséggel rendelkező Arimpex BV tagvállalatával kötött szerződés értelmében a Mascus helyi képviseletei révén immár 5 kontinens 37 országában van jelen.

“Az a tény, hogy a továbbra is fennálló globális gazdasági nehézségek ellenére folyamatosan növekedni tudunk, vitathatatlan bizonyítéka annak, mennyire erőteljes a Mascus koncepció és megerősítés arra nézve, hogy a Mascus hatékony értékesítési eszköz ügyfeleink számára.” - kommentálta a sikert Fredrik Larsson Ügyvezető Igazgató.

Nemzetközi kereskedeli útvonalak megnyitása Ázsia Csendes-óceáni területén

A Mascus elkötelezett abban, hogy hosszú távon részt vállaljon Ázsia, Ausztrália és Óceánia üzleti életében, ezért az elmúlt néhány évben két irányban, Ausztráliában és Kínában is növelte jelenlétét.

“Stabil jelenléttel büszkélkedhetünk Ausztráliában és Új-Zélandon, mindkét esetben a helyi kereskedők által építve ismertségünket.” - mondta Tomasz Odrobinski, Nemzetközi Kapcsolatok Igazgató. “Gavin Burnett, az ausztráliai képviselőnk Malajziában, Indonéziában és Szingapúrban épít ki újabb és újabb kapcsolatokat, míg Kínában Anders Nilsson régiómenedzser a kínai, dél-koreai, japán és tajvani oldalainkra összpontosít.”

Globális piac, helyi ismeretek

A korábban elindított dél-koreai (www.mascus.co.kr), kínai (www.mascus.com.cn), japán (www.mascus.jp) és tajvan (www.mascus.com.tw) oldalak után a Mascus Thaiföldön működő helyi képviselettel építi tovább nemzetközi jelenlétét, jövőbeli terveik között Vietnám és a Fülöp-szigetek szerepelnek.

A Mascus már a helyi oldal elindulása előtt pozitív elismeréseket és egyre több látogatót szerzett Thaiföldön. Az új oldal által még nagyobb forgalmat várnak, olyan cégként kínálva nemzetközi lehetőségeket Thaiföldön, mely ismeri és megérti a helyi igényeket.

A Mascus koncepció erősítése Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben

“A Mascus online piactere az első a maga nemében Thaiföldön.” - nyilatkozta Jetiya Doungtod a Mascus Thaiföld vezetője. “Ez egy igen erős értékesítési eszköz kereskedőinknek a helyi piacokon való kereskedéshez, és egy hihetetlen lehetőség új piacok elérésére akár a szomszédos országokban, akár nemzetközi szinten. Izgatottan és várakozásokkal telve bízunk a Mascus thaiföldi jövőjében.”

“Az ázsiai piac rendkívül fontos a mi üzletágunkban, az importot és exportot tekintve egyaránt, tehát elkötelezetten segítjük a kereskedőket bárhol Ázsiában, hogy ki tudják használni a Mascus nemzetközi piactere által kínált lehetőségeket.” - mondta Gavin Burnett, Mascus Ausztrália és Új-Zéland Ügyvezető Igazgató. “Thaiföld egy fontos lépés azon az úton, hogy megnyissuk Ázsia piacait ausztráliai és új-zélandi kereskedőink előtt.”

Fredrik Larsson, Mascus Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Marketing és Nemzetközi kapcsolatok Igazgató, + 358 40 750 4922,

Gavin Burnett, Mascus Ausztrália és Új-Zéland Ügyvezető Igazgató, +61409999339,

Mark Edwy-Smith, Nemzeti Értékesítési Igazgató, Mascus Ausztrália és Új-Zéland +610488238070,

Jetiya Doungtod, Country Manager Mascus Thaiföld +66(0)82-4938526,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, kommunális gépek és haszongépjárművek elektronikus piactere. A termékskála többek között tartalmaz: használt traktorokat, dobozos pótkocsikat, mini kotrókat, használt pótkocsikat, kotrókat, kotrórakodókat, valamint használt teherautókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt munkagépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön.
A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek angol nyelven www.mascus.com/press
Magyarország: http://www.mascus.hu/Dynagen_Template.aspx?Section=1073

Általános Sajtóanyagok:

További információk:
Polina Brachkov, Mascus Kommunikációs Igazgató,+ 358 50 381 49 45,

Mascus Magyarország:
Izsák Ferenc, Portálmanager

+36 20 940 1917

2011. 02. 17.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007