2011. 04. 18.

A Mascus együttmuködési megállapodást írt alá Törökországgal

A Mascus, mint építőipari, mezőgazdasági és erdészeti gépek vezető online piactere örömmel jelenti be legújabb, Törökországgal kötött licenc-szerződésének aláírását. A Mascus Törökország a 37. Mascus-terület , így az iparban veteránnak számító Kemal Ünalan új cégével, a Makporttal kötött szerződés nagyszerűen tükrözi azt a valóban globális piacteret, amelyet ügyfeleinknek kínálunk.

“2010 hihetetlen év volt a Mascus számára. Mára 37 országban vagyunk jelen, több mint 150.000 hirdetéssel és 2 millió egyedi felhasználóval havonta.” - mondta Fredrik Larsson, a Mascus ügyvezető igazgatója. “A világgazdasági problémák ellenére folyamatosan növekszünk; a legújabb, Törökországgal kötött megállapodással pedig fejlődésünk újabb mérföldkövéhez érkeztünk.

Mascus Törökország: egy nélkülözhetetlen új csomópont

“Törökország elhelyezkedéséből adódóan egyfajta csomópont Európa, Közép-Ázsia és a Közel-Kelet között, így mindig is kulcsfontosságú terület volt a nemzetközi kereskedelemben.” - mondta Tomasz Odrobinski, a Mascus Marketing és Nemzetközi kapcsolatok Igazgatója. “Örömmel dolgozunk együtt Kemal Ünalannal és a Makporttal, hiszen ez egy nagyszerű stratégiai együttműködés az online értékesítési és marketing tapasztalatok, valamint az iparág tökéletes ismerete között. Hatalmas értéket hoz a Mascus a török kereskedőknek azáltal, hogy segíti őket nemzetközi eladásaik növelésében, valamint a helyi vásárlóknak az új piacok megnyitásával.”

“Úgy gondolom, hogy a hatalmas tartalom, az átláthatóság és a felhasználóbarát funkciók mind a vásárlók, mind a kereskedők számára nagy kinccsé teszik a Mascust.” - nyilatkozta Kemal Ünalan. “Bárki képes lehet kereskedni bárhol a világon, még ha nem is beszél nyelveket az anyanyelvén kívül; lehetősége lesz összehasonlítani termékek ezreit, ezáltal jobb döntést tud majd hozni.”

Mascus Turkey Country Manager Kemal Ünalan adds: “Mascus will bring to Turkey not only a heavy machinery marketplace but will also offer many value added services such as:

  • Mascus Lokátor – katalógus, egyfajta szaknévsor a nehézgépek kereskedőinek, szolgáltatóknak, ahol ajánlani tudják olyan szolgáltatásaikat, mint bérbeadás, alkatrészek, szállítás, finanszírozás és szerviz
  • nyomtatott Magazin – 70.000 példány, nemzetközi terjesztés, kétszer egy évben
  • Web Szolgáltatás – automatikus adatintegráció a kereskedő honlapjával, technikai támogatás, weboldalak és eszközök a kínálat online kezelésére.

Globális koncepció, helyi ismeretek

Brazília és Oroszország mellett Törökország volt a csupán három olyan ország egyike, amelyek javuló pénzügyi mutatókkal hagyták maguk mögött a gazdasági válságot. Törökország így hatalmas, nyüzsgő piacot jelent a Mascus ügyfelei számára, főleg Nyugat-európában és a Közel-keleten.

“Az Európán kívüli, BRICET* országgal kötött első szerződésünkként Törökország fontos lépés fejlődésünket tekintve, ugyanakkor rengeteg új lehetőséget teremt ügyfeleink számára, helyi, regionális és nemzetközi szinten egyaránt.” - folytatta Tomasz. “2011-ben keményen fogunk dolgozni azon, hogy további kulcsfontosságú területeken köthessünk újabb szerződéseket, különösen Brazíliát, Oroszországot, Indiát és Kínát, valamint Mexikót és Dél-Koreát szem előtt tartva.

* A közgazdaságtanban a BRICET rövidítés országok azon csoportjára utal, melyek mindegyikét az új gazdasági fejlődés hasonló szakaszában tartónak tekinthetjük. Így a BRICET Brazíliát, Oroszországot, Indiát és Kínát, valamint Kelet-Európát és Törökországot foglalja magába.

Kapcsolat:
Fredrik Larsson, Mascus Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Marketing és Nemzetközi kapcsolatok Igazgató, + 358 40 750 4922,

Kemal Ünalan, Mascus Törökország Country Manager, +90 (555) 347 7333

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, kommunális gépek és haszongépjárművek elektronikus piactere. A Mascus termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, mini kotrókat és kotrókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt munkagépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön.

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:

Sajtóanyagok és képek:
Angol www.mascus.com/press
Általános sajtóinformációk:

További információk:
Izsák Ferenc, Portálmanager Mascus.hu

+36 20 940 1917

2011. 04. 18.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007