2011. 04. 21.

A Mascus elérte a 160.000 online hirdetést

A Mascus, mint építőipari, mezőgazdasági és erdészeti gépek világviszonylatban vezető online piactere töretlen fejlődése újabb fontos mérföldkövéhez érkezett – 160.000 online hirdetés szerepel a portálon.

Az elmúlt hat hónapban a Mascus számos igen jelentős eredményt ünnepelhetett:

  • 160.000 hirdetés online
  • 3500 cég hirdet a portálon, a világ minden részéről
  • Több mint 2 millió egyedi látogató minden hónapban
  • Jelenlét 42 országban világszerte
  • Havonta több mint 100 új kereskedő
  • 70 Mascus képviselő áll kapcsolatban a kereskedőkkel a világ minden táján

“Nemrég ünnepeltük fennállásunk 10. évfordulóját, számos igen figyelemreméltó eredménnyel.” - nyilatkozta Fredrik Larsson ügyvezető. “A globális jelenlétet és a folyamatos technikai fejlesztéseket ötvöző koncepciónk egyértelműen működik, alig várjuk, hogy folytathassuk sikeres munkánkat 2011-ben és a továbbiakban is.”

Egy megbízható márka

A legutóbbi statisztikák azt mutatják, hogy a Mascus mára nem csupán egy valóban globális márka, hanem egyúttal egy olyan márkanév, melyben különböző szektorok vállalkozásai egyaránt megbíznak, különösen az építőipar, a mezőgazdaság és az erdészet területéről.

“A számok önmagukért beszélnek. A Mascus megbízható márkát jelent minden típusú cégnek, legyen szó akár gyártókról vagy kereskedőkről, márkaképviselőkről vagy szolgáltató cégekről.” - mondta Rickard Petersson értékesítési igazgató. “A tavaly elindított új felület fogadtatása nagyszerű volt ügyfeleinknél, ennek következtében a nálunk elhelyezett hirdetések száma egyre növekszik.”

A Mascus az elmúlt években megmutatta az ügyfélélmény fejlesztése melletti elkötelezettségét, folyamatosan fejlesztve technikai hátterét, valamint olyan új online szolgáltatásokat fejlesztve, mint a Mascus Lokátor. A Lokátor szakmai katalógusában egy helyen listázódnak az új és használt felszerelések, alkatrészek kereskedői, kölcsönzési, szerviz, szállítási vagy finanszírozási szolgáltatások – mára több mint 25.000 cég érhető el az adatbázisban.

Még szorosabb együttműködés az ügyfelekkel

A Mascus számos egyéb online szolgáltatást is biztosít ügyfeleinek, ilyen például a kereskedő weboldalával való adatintegráció, a technikai segítségnyújtás, vagy a kínálat kezelését segítő weboldalak és eszközök.

“Sok ügyfelünknek már a Mascus az elsődleges használt felszereléseinek kezelésében.” folytatja Rickard Petersson. „Ez mutatja, hogy mennyire szilárd koncepció is a Mascus, és milyen fontos szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Folyamatosan dolgozunk ezen szolgáltatások továbbfejlesztésén, pillanatnyilag épp új, mobiltelefonról igénybe vehető szolgáltatásokat tesztelünk.”


Kapcsolat:
Fredrik Larsson, Mascus Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Marketing és Nemzetközi kapcsolatok Igazgató, + 358 40 750 4922,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, kommunális gépek és haszongépjárművek elektronikus piactere. A termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt munkagépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön.

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:

Sajtóanyagok és képek:
Angol www.mascus.com/press


További információk:
Izsák Ferenc, Portálmanager Mascus.hu

+36 20 940 1917

2011. 04. 21.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007