2011. 06. 23.

A Caterpillar és a Mascus új szerződést írt alá

A használt építőipari, mezőgazdasági, anyagmozgató és erdészeti gépek kereskedelmében világszerte ismert nevek, a piacvezető Caterpillar és a Mascus örömmel jelenti be, hogy újabb 12 hónappal meghosszabbította együttműködési szerződését. A Caterpillar 2010 októberében kötött megállapodást a Mascussal, annak érdekében, hogy még szélesebb kínálattal állhasson a vevők rendelkezésére bárhol a világon.

A megállapodás meghosszabbítása nagyon sikeres hat hónapos időszakot zár a Mascusnál. 2010 decemberétől a Mascus számos igen jelentős eseményt ünnepelhetett, többek között a 150.000 online hirdetés elérését a portálon, valamint azt, hogy a világ minden tájáról a Mascuson hirdető cégek száma meghaladta a 3500-at. A portál egyedi látogatóinak száma több mint 2 millió havonta, és a cég mára 41 országban van jelen világszerte.

“Nagyon örülünk, hogy a Caterpillar és a Caterpillar önálló hálózatai úgy döntöttek, folytatják az együttműködést a Mascussal. A közös vállalkozás sikere azt mutatja, mennyire fontos egy valóban globális piactér megléte ebben a szektorban.” - mondta Rickard Petersson értékesítési igazgató. “A mi erős online jelenlétünk és a Caterpillar nemzetközileg elismert márkaneve egy olyan erős szövetség, amely példátlan mértékben segíti a nemzetközi kereskedelmet. Az ebből származó előny egyaránt jelentős a vásárlók és a Caterpillar kereskedői számára, így a Mascus és a Caterpillar közti együttműködés folytatását mindketten örömmel üdvözöltük.”

Caterpillar – egy szilárd alapokon nyugvó online jelenlét

A Caterpillar eddig is szilárd online jelenléttel rendelkezett, és korán felismerték egy internetes portál fontosságát, valamint azt, hogy ennek marketing stratégiájukban is kiemelt szerepet kell kapnia. A Caterpillar a Catused.com oldalt használja mint központi belső felületet, ugyanakkor ez elérhető felhasználóik számára is. Ennek ötvözése a Mascus piacterével, valamint annak erejével és új piacok elérésére képes marketing csatornáival biztosítja, hogy a felhasználók világszerte hozzáférjenek a használt Cat gépek széles választékához. Továbbá az együttműködés biztosítja azt is, hogy a CAT kereskedői változatlanul megjelentethessék kínálatukat a Mascuson, a világ bármely részén elérve ezzel az érdeklődőket.

“Rendkívül elégedettek voltunk a visszajelzésekkel, amiket a Mascussal való együttműködés eredményeként kaptunk. Az ezáltal biztosított szélesebb profillal kereskedői hálózatunk könnyebben tudja felvenni a kapcsolatot ügyfeleinkkel.” - nyilatkozta Mike Young, CatUsed termékmenedzser, Build&Quote ügyfélszolgálati vezető. “Elkötelezettek vagyunk a folytatást illetően további 12 hónapra, és biztosak vagyunk abban, hogy ezáltal meg tudjuk teremteni kereskedőinknek a még erősebb piaci jelenlétet, és természetesen még több lehetőséget a minőségi használt Caterpillar gépet kereső vevőknek.”

Mascus – internetes piactér a CAT kereskedőinek a világ minden részén

A Caterpillarral való együttműködés folytatása tovább növeli a Mascus, mint megbízható márka hitelét, miközben a CAT kereskedői szélesebb piacot fedhetnek le általa. Az a tény, hogy a Mascus portál több mint 35 nyelven elérhető, jelentősen megnöveli a CAT-kereskedők lehetőségeit arra, hogy jelen legyenek a világ új piacain.

“A Mascus és a Caterpillar együttműködés sikerére az idei év jelentős eseményei között is különösen büszkék vagyunk, és most a hosszabbítással lehetőségünk nyílt rá, hogy tovább építsük ezt a sikert.” - mondta Fredrik Larsson ügyvezető igazgató. “Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan jelentős márkának, mint a Caterpillar pozitív tapasztalatokat hozott a Mascus, és bizakodva várjuk a következő, mindkét fél számára sikeres évet!” - fejezte be Fredrik Larsson.

Kapcsolat:

Fredrik Larsson, Mascus Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató, + 46 70 660 2780,

A Mascusról:

A Mascus (www.mascus.hu) használt mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgató és kommunális gépek elektronikus piactere. A termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, targoncákat, minikotrókat és kotrókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:
Angol: www.mascus.com/press

Általános sajtóinformációk:

További információk:
Izsák Ferenc, Portálmanager Mascus.hu

+36 20 940 1917

2011. 06. 23.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007