2011. 09. 29.

A Mascus belépett a kínai és tajvan piacokra

A Mascus, mint haszonjárművek, építőipari, mezőgazdasági és erdészeti gépek világviszonylatban vezető online piactere örömmel jelenti be legújabb licencszerződésének megkötését a kínai, xiameni székhelyű ANB vállalattal.

„Kína és Tajvan 40. és 41. területünkként legfontosabb mérföldköveink egyikét jelzik a Mascus történelmében.” - mondta Fredrik Larsson Ügyvezető Igazgató. „Már önmagában a mérete, de még inkább gazdasági növekedésének sebessége miatt Kína megkerülhetetlen lépés globalizációs terveinkben. Kína az első a BRIC* országok közül, aki aláírta a megállapodást a Mascussal, és keményen dolgozunk a következő együttműködéseken Brazíliával, Indiával és Oroszországgal, ahogy az olyan kulcsterületekkel való megegyezéseken is, mint Dél-Korea és Mexikó.”

Nyitás Ázsia felé

Ausztráliában, Új-Zélandon, Indonéziában, Thaiföldön és Malajziában már meglévő jelenlétükkel; a japán, tajvani és dél-koreai oldalakkal, valamint legújabb kínai irodájukkal a Mascus tovább erősíti pozícióját Ázsiában. Mindezzel újabb és újabb lehetőségeket nyitnak meg ügyfeleiknek a világ bármely részén, hogy sikerrel betörjenek az óriási kínai piacra.

A Mascus kínai irodája lefedi a Kínai Népköztársaságot, Hong Kongot és Makaó területét, valamint a Kínai Köztársaságot (Tajvan).

„Versenytársainkkal szemben a Mascus mára valóban elérte a globális jelenlétet” - magyarázza Tomasz Odrobinski Nemzetközi kapcsolatok Igazgató. „Egy állandó bázist alapítva Kínában megnyithatjuk a világ legnagyobb piacát ügyfeleink számára, miközben segítjük kínai ügyfeleinket, hogy hatékonyan és egyszerűen érjenek el helyi és globális piacokat.”

Átfogó helyi és globális megoldás

Kínában az elmúlt évtizedben a GDP 10%-os átlagos növekedési ütemet mutatott, az ország több nemzetközi gyárnak ad otthont, köztük gép- és alkatrészgyártók százainak. A legújabb licencszerződés számos előnyt nyújt a mezőgazdasági gépek vevőinek és eladóinak egyaránt, a régió minden részén.

„A Mascus kínai jelenlétének a helyi vállalatokra nézve is jelentős hatása lesz.” – magyarázta Rickard Petersson Értékesítési Igazgató. „Legfontosabb, hogy a Mascus egyszerűvé teszi a kínai kereskedők számára a világ piacainak hatékony és eredményes elérését. Ezen kívül segít a helyi, regionális gyártóknak termékeik értékesítésében Kína más területein; végül, de nem utolsósorban Lokátor szolgáltatásunk, a Mascus tematikus szaknévsora biztosítja a helyi alkatrészgyártóknak és szolgáltatóknak a széleskörű megjelenést, helyi és globális viszonylatban egyaránt.”

Tapasztalt partner

A Mascus partnere Kínában az ország dél-keleti részén található, xiameni székhelyű ANB Vállalat. „Nagy örömünkre szolgál a Mascussal kötött új megállapodásunk.” - nyilatkozta Anders Nilsson, az ANB Ügyvezető Igazgatója. „Kínában jelenleg is számos B2B (Business to Business, azaz cégek, vállalatok közti) portál működik, de a Mascus az egyetlen, amely komplett szolgáltatáscsomagokat kínál a nehézgép-szektor számára. A Kína gazdasága iránt tapasztalható érdeklődés, valamint az a tény, hogy a különböző vállalatok szívesen keresnek üzleti kapcsolatokat Kínában mindenképpen azt mutatják, hogy a mostani a tökéletes időzítés egy ilyen jellegű vállalkozás elindítására. A Mascus Kína fokozatos fejlesztésével azon fogunk dolgozni, hogy a Mascus brand fontos alkotórésze legyünk.”

Kapcsolatok:

Fredrik Larsson, Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Értékesítési Igazgató, + 46 70 660 2780,

Tomasz Odrobinski, Nemzetközi kapcsolatok Igazgató, + 358 40 750 4922,

Anders Nilsson, Country Manager Kína & Tajvan +86 159 80 859 586,

A Mascusról:
A Mascus (www.mascus.hu) - használt mezőgazdasági, erdészeti és kommunális gépek, valamint haszonjárművek elektronikus piactere. A termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!
A Mascus az alábbi weboldalakon található meg:
Ázsiában www.mascus.co.id, www.mascus.jp, www.mascus.co.kr, www.mascus.com.my, www.mascus.com.sg, www.mascus.co.th, www.mascus.com.tw, www.cnmasike.com,
Ausztrália és Óceánia www.mascus.com.au és www.mascus.co.nz

A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:

Angol: www.mascus.com/press

Általános sajtóinformációk:

További információk:
Izsák Ferenc, Portálmanager Mascus.hu

+36 20 940 1917

2011. 09. 29.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007