2012. 02. 01.

A Mascus elérte a 200.000 hirdetést!

A Mascus, mint haszonjárművek, építőipari, mezőgazdasági, anyagmozgató, és erdészeti gépek világviszonylatban vezető online piactere elérte fejlődésének újabb jelentős mérföldkövét – 200.000 hirdetés online a portálon.

„A Mascus a közelmúltban számos jelentős eredményt ünnepelhetett.” – mondta Fredrik Larsson Ügyvezető Igazgató. „Még inkább örömtelivé teszi mindezt az a tény, hogy megdupláztuk hirdetéseink számát: mindössze 12 hónap alatt 100.000-ről 200.000-re nőtt a tartalmunk. A növekedés mérete és sebessége azt mutatja, hogy a jelenlegi gazdasági környezet ellenére a globális terjeszkedés és a folyamatos technikai fejlesztés kombinációja egyértelműen működik.”

Mascus számokban:

  • Közel 4300 cég hirdet a világ minden részéről
  • 200.000 online hirdetés
  • Több mint 2 millió egyedi látogató havonta
  • Jelenlét a világ 42 országában
  • 54 Mascus domain 39 nyelven
  • Több mint 120 új kereskedő havonta
  • Több mint 70 értékesítési képviselő áll kapcsolatban kereskedőkkel a világ minden táján.

Nemzetközi márka erős alapokon

A Mascus mára nem csupán egy valóban globális márkát jelent, hanem azt a márkanevet, mely új piacokat tud megnyitni kereskedők és végfelhasználók előtt a világ minden részén. A Mascus globális jelenléte igen erős alapokon áll, különösen tekintettel Németország, az Egyesült Királyság, Franciaország, az Egyesült Államok és a skandináv régió kulcsfontosságú piacaira.

„Nemzetközi sikerünk Európa és az Egyesült Államok kulcsfontosságú piacain nyugszik.” – fejti ki az Ügyvezető Igazgató. „Ezeken a piacokon a Mascus mára egy megalapozott, azonnal felismerhető márka a nehézgépek és haszonjárművek kereskedőinek körében. Szolgáltatásaink portfóliója ezeken a területeken szerves részévé vált a használt gép- és járműpiacnak.”

Új szolgáltatások kereskedőknek a hatékony és sikeres üzletekért

A Mascus sikerének egyik kulcsa szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésére vonatkozó elkötelezettsége. Az azóta rengeteg pozitív visszajelzést kapott új felület 2010-ben indult, a nehézgépek szaknévsoraként működő Mascus Lokátor mostanra több mint 32.000 céget, szolgáltatót listáz. A közelmúltban a Mascus 3 új szolgáltatást fejlesztett annak érdekében, hogy még hatékonyabban támogathassa kereskedőit:

Az Aukciós szolgáltatás lehetővé teszi a vevőknek, hogy egyszerűen megtaláljanak gépeket, járműveket vagy egyéb felszereléseket offline és online aukciókon egyaránt a világ bármely részén. Az új Értékbecslő (Valuator) szolgáltatás segítségével a kereskedők gyorsan és pontosan meghatározhatják termékeik árát, ehhez a legfrissebb és legjobb piaci adatok állnak rendelkezésükre. Ez az első alkalom, hogy a kereskedők számára elérhetővé válik egy olyan egyszerű alkalmazás, mely pontos, valós piaci információkat biztosít néhány percen belül. Végezetül a frissen élesített Mobil Alkalmazással a kereskedők mobil eszközökön keresztül is bármikor elérhetik Mascus fiókjukat, készletüket.

„Az elkötelezettségünk, hogy folyamatosan javítsuk a felhasználói élményt, hogy újabb és újabb online szolgáltatásokat fejlesszünk – ez a fejlődésünk kulcsa.” – mondja Rickard Petersson Értékesítési Igazgató. „Szünet nélkül keressük az új utakat, hogy megkönnyítsük a kereskedelmet mind a kereskedők, mind a felhasználók számára; így segítve üzleteiket a helyi és a nemzetközi piacokon egyaránt.”Kapcsolat:
Fredrik Larsson, Ügyvezető Igazgató, +358 50 314 2511,

Rickard Petersson, Sales Értékesítési Igazgató, +46 70 660 2780,

Izsák Ferenc, Country & Portal Manager, +36 20 940 1917

A Mascusról:
A Mascus egy nemzetközi elektronikus piactér használt építőipari, mezőgazdasági, erdészeti, anyagmozgató és kommunális gépek, valamint haszonjárművek számára. A termékskála többek között tartalmaz eladásra kínált használt traktorokat, pótkocsikat, teherautókat, kotrórakodókat, dobozos pótkocsikat, minikotrókat és kotrókat. A Mascus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a használt gépek és haszongépjárművek kereskedelmét azáltal, hogy egy helyre gyűjti a kínálatra és igényekre vonatkozó információkat. Minden kereskedő, gyártó és felhasználó hirdetését örömmel fogadjuk piacterünkön!
A Mascus az Alma Media Corporation kereskedő vállalata.

Megjegyzés a szerkesztőnek:
Sajtóanyagok és képek:
Angol: www.mascus.com/press

Általános sajtóinformációk:

2012. 02. 01.

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007