Case IH - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Case IH gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Case IH márkákról.

Használt mezőgazdasági gépek a Case IH-tól

A Case IH székhelye Európán belül Austriában a Valentin utcában található ahol nagy modelszámban gyártanak traktor modeleket a Case IH-tól.

A Case IH egy olyan márka mely 1842 óta van jelen, amikor Jerome Increase Cas megalapitotta a céget.

Hogyan talaláljon meg egy mezőgazdasági gépet egy bizonyos márkából

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes traktort és betakarító kombájn tipust a Case IH-tól melyek megtalálhatók a Mascuson. Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalalja pontosan azt amit keres.

A Case IH megtartja a hagyományokat és egyike a legnagyobb cégeknek a mezogazdasági felszereléseket gyártásának területén. A Case IH fo célja az, hogy segítse a mezogazdászokat sikereik elérésében és megtartásában. Egy mezogazdasági gép összes alkatrésze, mely a Case IH-tól származik, a legjobb minoségu.

A világon több ezer Case IH kereskedo van. A Max Service állandó szervíz szolgáltatásokat biztosít, és bár folyamatosan igen sok géppel foglalkozik, soha nincs gond a forrásokkal. Szükség esetén magas képzésu munkatársak és non stop vontatási szolgáltatások állnak rendelkezésre.

Vásárolja meg a következo mezogazdasági gépet a Mascuson. Találjon olyan mezogazdasági gépet mint a használt betakaritó kombájn a Casel IH-tól és traktorok a Mascuson.

Regisztráljon és reklámozzon

Ha van már regisztrációja, kérjük jelentkezzen be! Ha még nem ügyfelünk, automatikusan létrehozzuk a profilját amikor feltesz egy hirdetést.

Hogyan vásároljon használt mezogazdasági gépeket a Case IH-tól

Lépjen kapcsolatba egyenesen az eladóval ha szeretne egy eladásra szánt mezogazdasági gépet megvásárolni. A Mascus a meghirdetett mezogazdasági gépek egyikével sem rendelkezik. Egy eladó elérhetoségeinek megtekintéséhez nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt mezogazdasági gépeket a Case-IH-tól a Mascuson.

Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus adás-vételi oldalait. Naponta jelennek meg hirdetések százai a Case IH-tól a legismertebb kategóriákban, mint a traktorok vagy betakarító kombájnok.

Hogyan adjon el használt mezogazdasági gépeket a Case IH-tól

Ha szeretne használt mezogazdasági gépeket eladni, elég ha feltesz egy hirdetést. a Mascusra. Könnyen feltehet használt mezogazdasági gépekrol eladási hirdetést.

Hogyan lehet kereskedonk?

Ha ön egy eladó és rendszeresen használja majd a Mascus-t mezogazdasági gépek eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon mint kereskedo. Mint kereskedo lehetosége van számlán keresztül fizetni hirdetéseit és a Mascus az Ön cégére szabott ajánlatokat tud összeállítani Önnek, mely magába foglalja további, kimondottam kereskedoknek kialakított szolgáltatásainkat.

Használja a  Mascus Kereskedo Keresot olyan kereskedok keresésére, akik használt vagy új mezogazdasági gépeket árulnak a Case IH-tól. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Mascus márkák listája

A Mascus folyamatosan frissíti az olyan, különbözo gyártókról rendelkezésre álló információit, mint a Case IH abban a reményben, hogy a jövoben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, kimondottan nehézgépek és haszonjármuvek számára. Ha tud segíteni abban, hogy minoségi információkat szolgáltassunk a Case IH-ról vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@mascus.hu e-mail cimre.