Caterpillar - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Caterpillar gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Caterpillar márkákról.

Használt Caterpillar gépek és jarművek

A Caterpillar több mint 80 évvel ezelőttről alapításától kezdve bővült, megtestesítve az egyikét a legnagyobb az építőipari gép gyártóknak a világon az építőipari és bányászati gépek területén. A  Catepillar hasonlóképp gyárt erdészeti és anyag mozgató gépeket.

Létezik egy Caterpillar kereskedői hálózat, mely hozzájárul a cég hirnevéhez. A Caterpillar kliensei számára segitséget nyújt a honlapján keresztül egész addig még a kliensei teljes mértékbe meg lesznek elégedve kéréseikkel. A Caterpillár más néven (Cat) egy olyan márka mely először 1949 ben volt használva de csak 1952ben lett bejegyezve. A Cat a minőségi termékek és szolgáltatások megtestesítője.

Hogyan találjon egy bizonyos márkájú érdészeti és építőipari gépet

A lentebbi mezőben láthat több típusú Caterpillar építőipari és erdészeti gépet mely megtalálható a Mascuson. Ezek különböző kategóriákra és modellekre vannak osztva, hogy könnyen megtalálja amit keres.

Az építőipari és bányászati felszerelések gyártása mellett a Caterpillar diesel és gáz motorokat, valamint ipari gáz turbinákat is gyárt. A termékek a legjobb minőségűek, hozzájárulva ezzel a Caterpillar, mint világszerte vezető gyártó hírnevéhez. Állandó piaci jelenlétüknek köszönhetően lehetőségük van a folyamatos termékfejleszetésre és különböző termékek gyártására.

Néhány Caterpillar gép: kotrók, lánctalpas rakodógépek, kerekes rakodók, dömperek és kotrórakodók.

Találjon a Mascuson használt gépeket mint Caterpillar traktorok, építőipari vagy erdészeti gépek.

Regisztráljon és hirdessen

Ha már regisztrált tagja az oldalnak, kérjük jelentkezzen be! Ha nem, az első hirdetés feltöltése után automatikusan létrehozzuk felhasználói profilját.

Hogyan vásárolhat használt erdészeti és építőipari gépeket a Caterpillar-tól

Lépjen kapcsolatba egyenesen az eladóval, ha szeretne a Mascuson megjelenő erdészeti vagy építőipari gépek közül vásárolni. A Mascus nem rendelkezik a hirdetett erdészeti gépek egyikével sem. Ahhoz hogy megtalálja a hirdető elérhetőségeit, nézze meg a hirdetéseket és az ottani adatok segítségével vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel. A Mascuson könnyen találhat használt Caterpillar erdészeti és építőipari gépeket.

Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus oldalait! Naponta jelennek meg új hirdetések a Caterpillar-tól a legismertebb kategóriákban mint erdészeti és építőipari gépek illetve teherautók.

Hogyha használt Caterpillar erdészeti gépet szeretne eladni

Ha szeretne használt Caterpillar termékeket eladni, elegendő ha feltesz egy hirdetést. A Mascusra egyszerűen feltehet hirdetéseket használt erdészeti és építőipari gépekről.

Hogyan lehet kereskedőnk

Hogyha kereskedő és rendszeresen használja a Mascust erdészeti gépek eladására és vásárlására kérjük regisztráljon mint kereskedő. Mint kereskedő lehetősége van hirdetései számlán keresztüli kifizetésére és a Mascus ajánlani tudja Önnek további, kereskedők számára elérhető szolgáltatásait.

Használja a  Mascus Kereskedő Keresőt olyan kereskedők kereséséhez, melyek használt Caterpillar erdészeti gépeket árulnak. Bármilyen kérdést illetően lépjen kapcsolatba a Mascus csapattal.

Mascus márkák listája

A Mascus folyamatosan bővíti információit a különböző gyártókról, mint például a Caterpillar, azzal a szándékkal, hogy a jövőben a Mascus indexált márkaoldalai egy online enciklopédiává váljanak a nehézgépek és haszonjárművek számára. Ha minőségi információkkal tud segíteni a Caterpillar-ról vagy egyéb gyártókról, kérjük küldje el azt nekünk a ferenc.izsak@mascus.hu e-mail címre.