Caterpillar - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Caterpillar gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Caterpillar márkákról.

Használt Caterpillar gépek és jarművek

A Caterpillar több mint 80 évvel ezelőttről alapításától kezdve bővült, megtestesítve az egyikét a legnagyobb az építoipari gép gyártóknak a világon az építoipari és bányászati gépek területén. A  Catepillar hasonlóképp gyárt erdészeti és anyag mozgató gépeket.

Létezik egy Caterpillar kereskedői hálózat, mely hozzájárul a cég hirnevéhez. A Caterpillar kliensei számára segitséget nyújt a honlapján keresztül egész addig még a kliensei teljes mértékbe meg lesznek elégedve kéréseikkel. A Caterpillár más néven (Cat) egy olyan márka mely először 1949 ben volt használva de csak 1952ben lett bejegyezve. A Cat a minőségi termékek és szolgáltatások megtestesítője.

Hogyan találjon egy bizonyos márkájú érdészeti és építoipari gépet

A lentebbi mezőben láthat több típusú Caterpillar építoipari és erdészeti gépet mely megtalálható a Mascuson. Ezek különböző kategóriákra és modellekre vannak osztva, hogy könnyen megtalálja amit keres.

Az építoipari és bányászati felszerelések gyártása mellett a Caterpillar diesel és gáz motorokat, valamint ipari gáz turbinákat is gyárt. A termékek a legjobb minoséguek, hozzájárulva ezzel a Caterpillar, mint világszerte vezeto gyártó hírnevéhez. Állandó piaci jelenlétüknek köszönhetoen lehetoségük van a folyamatos termékfejleszetésre és különbözo termékek gyártására.

Néhány Caterpillar gép: kotrók, lánctalpas rakodógépek, kerekes rakodók, dömperek és kotrórakodók.

Találjon a Mascuson használt gépeket mint Caterpillar traktorok, építoipari vagy erdészeti gépek.

Regisztráljon és hirdessen

Ha már regisztrált tagja az oldalnak, kérjük jelentkezzen be! Ha nem, az elso hirdetés feltöltése után automatikusan létrehozzuk felhasználói profilját.

Hogyan vásárolhat használt erdészeti és építoipari gépeket a Caterpillar-tól

Lépjen kapcsolatba egyenesen az eladóval, ha szeretne a Mascuson megjeleno erdészeti vagy építoipari gépek közül vásárolni. A Mascus nem rendelkezik a hirdetett erdészeti gépek egyikével sem. Ahhoz hogy megtalálja a hirdeto elérhetoségeit, nézze meg a hirdetéseket és az ottani adatok segítségével vegye fel a kapcsolatot a hirdetovel. A Mascuson könnyen találhat használt Caterpillar erdészeti és építoipari gépeket.

Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus oldalait! Naponta jelennek meg új hirdetések a Caterpillar-tól a legismertebb kategóriákban mint erdészeti és építoipari gépek illetve teherautók.

Hogyha használt Caterpillar erdészeti gépet szeretne eladni

Ha szeretne használt Caterpillar termékeket eladni, elegendo ha feltesz egy hirdetést. A Mascusra egyszeruen feltehet hirdetéseket használt erdészeti és építoipari gépekrol.

Hogyan lehet kereskedonk

Hogyha kereskedo és rendszeresen használja a Mascust erdészeti gépek eladására és vásárlására kérjük regisztráljon mint kereskedo. Mint kereskedo lehetosége van hirdetései számlán keresztüli kifizetésére és a Mascus ajánlani tudja Önnek további, kereskedok számára elérheto szolgáltatásait.

Használja a  Mascus Kereskedo Keresot olyan kereskedok kereséséhez, melyek használt Caterpillar erdészeti gépeket árulnak. Bármilyen kérdést illetoen lépjen kapcsolatba a Mascus csapattal.

Mascus márkák listája

A Mascus folyamatosan bovíti információit a különbözo gyártókról, mint például a Caterpillar, azzal a szándékkal, hogy a jövoben a Mascus indexált márkaoldalai egy online enciklopédiává váljanak a nehézgépek és haszonjármuvek számára. Ha minoségi információkkal tud segíteni a Caterpillar-ról vagy egyéb gyártókról, kérjük küldje el azt nekünk a ferenc.izsak@mascus.hu e-mail címre.