CLAAS - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a CLAAS gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a CLAAS márkákról.

Használt mezőgazdasági gépek a Claas-tól

Claas egyike a top vállalatoknak a mezőgazdasági gépek gyártásában és speciális módon a betakaríto kombájnokéban , traktorokéban és egyéb mezőgazdasági gépekben. A vállalat székhelye Harsewinkel-ben, Németországban van, de az egész vilagon vannak terjeszői.

A Claas termékei közé tartoznak az ipari gépek gyártása, szálastakarmány betakarítókk, traktorok, bálázók és terepi berendezések előállítása.

Hogyan találjonn mezőgazdasági gépeket és betakarító kombájnokat egy adott márkából

A lentebbi mezőben láthat több típusú Claas betakarító kombájnt és mezőgazdasági  gépet mely megtalálható a Mascuson. Ezek különböző kategóriákra és modellekre vannak osztva, hogy könnyen megtalála amit keres.

Az 1913-as év óta, mikor August Claas megalapította a vállalatot Clarholzban, Németországban, a cég igen sokat fejlodött.
A mezogazdasági kombájn megjelenése és muködése 1930-tól sokat változott és napjainkra modern gépekké fejlodtek ezek az eszközök. Az elso betakarító kombájn 1936-ban jelent meg.

A Claas szoros kapcsolatban áll ügyfeleivel, a márka számos Európai országban, de Amerikában és Ázsiában is ismert terjesztoi hálózata és széles termékskálája miatt. Használja a Mascuson levo keresési lehetoségeket, hogy megtalálja a keresett traktort vagy betakarító gépet a Claastól!

Találjon használt gépeket a Mascuson, például: Claas betakarító kombájnok, mezogazdasági gépek és traktorok.

Regisztráljon és hirdessen nálunk!

Ha már regisztrált tagja az oldalnak, kérjük jelentkezzen be! Ha nem, akkor az elso hirdetés feltöltésével automatikusan létrehozunk Önnek egy felhasználói profilt.

Hogyan vásárolhat használt mezogazdasági gépeket és betakarító kombájnokat a Claastól?

Lépjen kapcsolatba közvetlenül az eladóval, ha a Mascuson megjeleno betakarító kombájnok közül szeretne vásárolni. A Mascus nem rendelkezik a meghirdetett kombájnokkal! Ahhoz, hogy felvegye a kapcsolatot az eladóval, nézze meg az adott hirdetést és az ott megadott adatok segítségével vegye fel vele a kapcsolatot4 A Mascuson egyszeruen találhat használt Claas mezogazdasági gépeket.

Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus oldalait! Naponta jelennek meg új hirdetések a Claastól a legismertebb kategóriákban, mint traktorok vagy kombájnok, illetve mezogazdasági gépek.

Használt Claas mezogazdasági gép és kombájn eladása

Ha eladni szeretne használt mezogazdasági gépet, elegendo ha egyszeruen feltölt egy hirdetést. A Mascusra bárki könnyedén feltölthet használt mezogazdasági géphirdetést.

Hogyan hirdethet kereskedoként?

Hogyha kereskedo, és rendszeresen használja a Mascust mezogazdasági gépek eladására és/vagy vásárlására, kérjük regisztráljon mint kereskedo!. Kereskedoként lehetosége van hirdetési csomag rendelésére és megvásárlására. A Mascus elküldi Önnek ajánlatát, amely tartalmazza a kereskedok számára kialakított összes szolgáltatást, valamint az egyéni igényeire szabott csomagokat.

Használja a  Mascus Kereskedo Keresot olyan cégek kereséséhez, melyek használt Claas kombájnokat kínálnak eladásra! Kérdés esetén lépjen kapcsolatba a helyi Mascus csapattal!.

Mascus márkák listája

A Mascus folyamatosan újítja és bovíti információit a különbözo gyártókról, mint a Claas, azzal a céllal, hogy a jövoben a Mascus indexált oldalai a nehézgépek és szállítmányozási eszközök oline enciklopédiájává váljanak. Ha Ön is segíteni tud a pontos és részletes információk közzétételében a Claasról vagy egyéb gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail címre!