Fendt - Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Fendt gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Fendt márkákról.

Fendt traktorok és mezőgazdasági gépek

A Fendtnek nagy gyakorlata van a mezőgazdasági gépek gyártásában. A legutolsó tehnológia, a kliensek felé orientálódó tehnológia, és a belső menedzsmenti rendszer lehetővé teszi hogy a Fendt a leg minőségibb traktorokat gyártsa. Keressen nagy számban levő Fendt traktorok között a Mascuson.

A Fendt egy cég az AGCO csoportbol, egyike a legnagyobb mezőgzdasági gépgyártóknak és szállítóknak. A Fendt az egész világon jelen van.

Hogyan talaláljon meg egy traktort és mezőgazdasági gépet egy bizonyos márkából

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes traktor és mezőgazdasági gép tipust a Fendtől melyek megtalálhatók a Mascuson.  Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalalja pontosan azt amit keres.

A Fendt számos különbözo traktormodellt gyárt. A vállalat minoségirányítási rendszere eloször 1995-ben kapott hivatalos tanúsítványt. A minoség és a magas színvonalú szolgáltatás két igen fontos szempont a Fendt számára. Egymástól független tanulmányok kiemelkedoen jó eredményei mutatják, hogy a Fendt kiváló márkaként ismert. Az üzleti partnereknek nyújtott kivételes szolgáltatások a Fendt márkanév olyan elemei, melyek jelentosen hozzájárultak ezekhez a jó eredményekhez.

Mindegyik traktor újonnan eloállított alkatrészekbol készül, a megrendelok személyes igényeire szabva. Az ügyfélközpontú gyártás azért lehetséges a Fendt-nél, mert flexibilis gyártási technológiákat használnak, megrendelésre.
A legmodernebb Frendt gyárak egyike Marktoberdorfban található.

A Fendt történelme Németországban kezdodött, 75 éve. A Fendt testvérek alapították meg a céget, apjuk, Johann Georg támogatásával. Az elso európai traktort 1930-ban mutatták be, ez a modell kis farmoknak készült. Az új traktorral már helyettesíteni tudták a lovakat.

Találjon használt gépeket a Mascuson, mint a Fendt traktorok és mezogazdasági gépek.

Regisztráljon és hirdessen!

Hogyha már regisztrált felhasználónk, kérjük jelentkezzen be! Ha még nem, automatikusan létrehozzuk a profilját, amikor feltesz egy hirdetést!

Hogyan vásárolhat használt Fendt mezogazdasági gépeket?

Lépjen kapcsolatba közvetlenül az eladóval, ha szeretne megvásárolni egy eladásra kínált traktort. A Mascus nem rendelkezik a meghirdetett mezogazdasági gépekkel! Egy eladó elérhetoségeit megtalálja az adott gép vagy eszköz termékkártyáján, tekintse meg tehát a hirdetéseket és vegye fel a kapcsolatot a hirdetovel! A Mascuson könnyen vásárolhat használt Fendt traktorokat!

Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus oldalait! Naponta jelennek meg új hirdetések a Fendtol az olyan legismertebb kategóriákban, mint a traktorok és mezogazdasági gépek.

Hogyan adhat el használt Fendt traktorokat?

Ha használt traktorokat vagy mezogazdasági gépeket szeretne eladni, elég ha feltölt egy hirdetést. a Mascusra. Könnyen feltölthet bármilyen használt mezogazdasági gép hirdetést.

Hogyan lehet kereskedo?

Ha Ön kereskedo, és rendszeresen használja majd a Mascus oldalait traktorok eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon, mint kereskedo! Mint kereskedo, lehetosége lesz csomagot rendelni és számlán keresztül kifizetni hirdetéseit! A Mascus így ajánlatokat tud küldeni Önnek, kimondottan kereskedoknek kialakított szolgáltatásainkról!

Használja a  Mascus kereskedo keresot olyan kereskedok keresésére, akik használt vagy új Fendt traktorokat árulnak. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapatához.

Mascus márkák listája

A Mascus folyamatosan frissíti különbözo gyártókról, többek között a Fendt-rol összegyujtött információit, abban a reményben, hogy a jövoben a Mascus márkák indexált oldalai nehézgépek és haszonjármuvek online enciklopédiává váljanak. Ha segíteni tud abban, hogy minoségi információkat szolgáltathassunk a Fendt-rol vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail címre!