Komatsu - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Komatsu gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Komatsu márkákról.

Anyagmozgató és építőipari gépek a Komatsu-tól

Komatsu napjainkban egyik legnagyobb anyagmozgató, építőipari és erdészeti gépgyártó a világon. Az előrehaladott tehnológia és a jó szolgáltatások által a Komatsu minden kliensének garantálni tudja a termékei minőségét.

Pár példa a Komatsu termékekből a kotrók, erdészeti gépek, mini kotró gépek, rakodók és  targoncák.

Hogyan találjon meg rakodó és építőipari gépeket a Komatsu-tól

A lentebbi mezőkbe megtalalja az összes tipusó kotró, rakodó, erdészeti és építőipari gépeket a Komatsu-tól melyek meglelhetők a Mascus adatbázisába. Ezek különböző kategóriákra és modellekre vannak osztva, hogy könnyen megtalálja pontosan azt amit keres.

A Komatsu egy építőipari gépeket gyártó cég mely 1921ben jött létre. A cég nemzetközileg egyedülálló a szakterületen, és olyan kis üzletekkel rendelkezik melyek megoldásokat fejleszenek ki úgy elektromos mint ipari és logisztika gépek és járművek számára is.

A Komatsu számára a minőség és megbízhatóság a legfontosabb szempontok melyeket felhasználva folyamatosan megbizható és újjító gépeket gyárt kliensei számára. A magas fokú minőség révén a Komatsu a kliensi körének elvárásai fölé teljesít.

A Komatsu gépek különböző méretben talalhók, a nagy és nehéz bányászati gépektől a kisseb és könnyebbekig melyek jobban dolgoznak a városi térségekben.

Használja a Mascus-t, a legnagyobb Európai online piacot nehézgépek és szállitási járművek számára, a gépek kereséséhez aminen például a Komatsu kotrók, emelők, építőipari és erdészeti gépek.

Regisztráljon és reklámozzon

Ha már regisztrált tagja az oldalnak kérjük jelentkezzen be. Ha mégsem akkor automatikus módon létre lesz hozva önnek egy felhasználói fiók amint feltett egy hirdetést

Vásroljon használt erdészeti gépeket a Komatsu-tól

 A Mascus nem rendelkezik egyikével sem a hirdetett erdészeti, építőipari vagy egyéb gépeknek . Egy eladó kapcsolati adatainak megtekintéséhez, nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt  gépeket a Komatsu-tól a Mascuson.

 Naponta jelennek meg hirdetések sokaságai a Komatsu-tól a legismertebb kategóriákban, mint amienek az építőipari, erdészeti gépek, kotrók és rakodók.Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus adás-vételi oldalait.

Hogyan adjon el használt kotró és rakodó gépeket a Komatsu-tól

Ha szeretne használt kotrót, rakodót és építőipari gépeket eladani elág ha  regisztrál egy  hirdetést. A masucusra könnyen feltehet használt erdészeti vagy építőipari gépekről eladási hirdetéseket.

Legyen terjesztő

Ha ön egy terjesztő és rendszeresen használja majd a Mascus-t építőipari és erdészeti gépek eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon be mint kereskedő. Mint kereskedő, lehetősége van számlán keresztül kifizetni hirdetéseit és a Mascus tud ajánlatokat küldeni önnek mely magába foglalja a többi szolgáltatásunkat a terjesztők számára.

Használja a  Mascus kereskedő keresőt olyan terjesztők keresésére melyek használt vagy új rakodókat, erdészeti vagy egyéb gépeket árulnak a Komatsu-től. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Segítsen elkészíteni a  Mascus Márkák listáját

A Mascus folyamatosan frissíti a külömböző gyártókról az információit, abban a reményben, hogy a jövőben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, nehézgépek és szállitási járművek számára. Ha tud segiteni abban, hogy minőségi információkat szolgáltassunk a Komatsu-ról vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail cimre.