Linde - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Linde gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Linde márkákról.

Linde –  anyagmozgatásra alkalmas használt targoncák

A globális Linde operátor, anyagmozgatásra alkalmas gépeket gyárt és exportál. A  Linde figyelemfelkeltő termékcsoportja közel 150 tipusu targoncát foglal magába amienek a konténeres teherautók és elensulyozó teherautók.

Használja a Mascus kereső mezőit használt Linde targoncák megtalálásához. Keressen a rengeteg használt targonca között.

Hogyan talalálhat Linde  targoncákat

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes anyagmozgató gép tipúst a Linde-tól melyek megtalálhatók a Mascuson.  Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalálja azt amit keres.

A széles targonca választék lehetővé teszi, hogy minden kliens megtalálja a számára szükséges anyagmozgató gépet. Bármilyen kliens is lenne, a Linde célja, hogy teljes mértékben kielégitse annak igényeit és hogy minőségi szolgáltatásokat biztosítson. A Linde úgy ismert mint egyike a legnagyobb anyagmozgató gép gyártó cégeknek.

Használja a Mascust, Európa legnagyobb online piacterét nehézgépek és szállitási járművek számár, ahhoz hogy olyan gépeket találjon amienek a  Linde targoncák és egyéb anyagmozgató gépek.

Regisztráljon és reklámozzon

 Hogyha már regisztrálva van, kérjük jelentkezzen be, hogy hirdethessen. Ha  nem , akkor  amint  feltesz egy hírdetést, automatikus módon létre lesz hozva önnek egy felhasználói fiók.

Vásroljon használt  anyagmozgató gépeket a Linde-tól

 A Mascus nem rendelkezik egyikével sem a hirdetett targoncáknak . Egy eladó kapcsolati adatainak megtekintéséhez, nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt Linde targoncákat a  Mascuson.

Naponta jelennek meg hirdetések sokaságai a Mascuson, a legismertebb kategóriákban mint amilyenek a Linde targoncák és anyagmozgató gépek ezért ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus adás-vételi oldalait.

Hogyan adjon el használt traktorokat a Linde-tól

 Tegyen fel egy hirdetést ha szeretné használt targoncáját eladni. Könnyen megtanulhatja kezelni a Mascus online piacterét, használt targoncák hirdetésére.

Legyen terjesztő

Ha ön egy terjesztő és rendszeresen használja majd a Mascus-t targoncák eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon be mint kereskedő. Mint kereskedő, lehetősége van számlán keresztül kifizetni hirdetéseit és a Mascus tud ajánlatokat küldeni önnek mely magába foglalja a többi szolgáltatásunkat a terjesztők számára.

Használja a  Mascus kereskedő keresőt olyan terjesztők keresésére melyek használt vagy új targoncákat árulnak a Linde-tól. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Segítsen elkésziteni a Mascus Márkák enciklopédiáját

A Mascus folyamatosan frissíti a külömböző gyártókról az információit, abban a reményben, hogy a jövőben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, nehézgépek és szállitási gépek számára. Ha tud segiteni abban, hogy minőségi információkat szolgáltassunk a Linde-ról vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail cimre.