MAN - Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a MAN gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a MAN márkákról.

Használt teherautók és autóbuszok a MAN-tól

Az Európai teherautó piac nagyon elterjedt és ennek egy nagy szállitási cége a MAN. Ő a második legnyagyobb cég Európában mindazon által az egyik legfontosabb autóbusz és teherautó gyártó cég a világon.

Használja a Mascus kereső mezőit használt teherautók vagy autóbuszok megtalálására.

Hogyan talaláljon autóbuszokat és teherautókat a MAN-tól

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes autóbusz tipúst a MAN-tól melyek megtalálhatók a Mascuson.  Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalálja azt amit keres.

A MAN rugalmas termék programmal rendelkezik és folyamatos innovatív tehnológia fejlesztési gondolkodással, három fő elemet szem előtt tartva: környezet, tulajdonos és jarmű vezető. A Man ötvözi a magas konfortot a magas biztonsági szintel, a minimális környezeti hatás és optimális, gazdaságos működés érdekében.

A MAN teherautók innovatív megoldásokal rendelkeznek úgy a teherautók mint annak vezetője számára is. Az aktív védelem és a modern segéd berendezések melyekkel a MAN dolgozik, nagyban megemelik a minőségi szintet.

Használja a Mascust, Európa legnagyobb online piacterét nehézgépek és szállitási járművek számár, ahhoz hogy szállitási járműveket talaláljon mint amienek a MAN teherautók és autóbuszok.

Regisztráljon és reklámozzon a Mascuson

 Hogyha már regisztrálva van, kérjük jelentkezzen be, hogy hirdethessen. Ha  nem , akkor  amint  feltesz egy hírdetést, automatikus módon létre lesz hozva önnek egy felhasználói fiók.

Vásroljon használt  autóbuszokat  és teherautóat a MAN-tól

 A Mascus nem rendelkezik egyikével sem a hirdetett autóbuszoknak és teherautóknak . Egy eladó kapcsolati adatainak megtekintéséhez, nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt MAN autóbuszokat és teherautókat a  Mascuson.

Rengeteg új autóbusz  és teherautó hirdetés van a MAN-tól, melyek eladásra vannak szánva. Ne felejtse el naponta látogatni a Mascus adás-vételi oldalait.

Hogyan adjon el használt autóbuszokat a MAN-tól

 Tegyen fel egy hirdetést ha szeretné használt autóbuszát vagy teherautóját eladni. Könnyen megtanulhatja kezelni a Mascus online piacterét, hogy hirdethessen használt autóbuszt.

Legyen terjesztő

Ha ön egy terjesztő és rendszeresen használja majd a Mascus-t autóbuszok és teherautók eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon be mint kereskedő. Mint kereskedő, lehetősége van számlán keresztül kifizetni hirdetéseit és a Mascus tud ajánlatokat küldeni önnek mely magába foglalja a többi szolgáltatásunkat a terjesztők számára.

Használja a  Mascus kereskedő keresőt olyan terjesztők keresésére melyek használt vagy új autóbuszokat és teherautókat árulnak a MAN-tól. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Segítsen elkésziteni a Mascus Márkák enciklopédiáját

A Mascus folyamatosan frissíti a külömböző gyártókról az információit, abban a reményben, hogy a jövőben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, nehézgépek és szállitási gépek számára. Ha tud segiteni abban, hogy minőségi információkat szolgáltassunk a MAN-ról vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail cimre.