Mercedes-Benz - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Mercedes-Benz gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Mercedes-Benz márkákról.

Hasznét Mercedes-Benz teherautók és autóbuszok

Még akkor is ha a Mercedes-Benzesek rajongóik saját járműveiknek, ők a legnagyobb autóbusz és teherautó gyártók is, melyek külümböző méretben vanna gyártva.

A Mascus kereső lehetővé teszi, hogy használt teherautókat és autóbuszokat találjanak a Mercedes-Benz-től. Keressen a Mercedes-Benz bő választékai között.

Hogyan talaláljon Mercedes-Benz  teherautókat és autóbuszokat

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes teherautó és autóbusz tipúst a Mercedes-Benz-től melyek megtalálhatók a Mascuson.  Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalálja azt amit keres.

A Mercedes-Benz egyike a legnagyobb innovatív világmárkáknak, mely több mint 100 éve jelen van. A jelenlegi gyártás a Daimler AG csoport által zajlik. Az első jármű 1900ban volt piacra dobva, és ez lett a kezdete egy sikeres karriernek mely még bővülés alatt van. A Mercedes mint márka június 23-án lett regisztrálva és három hónap után már egy kereskedelmi márka lett.

Egy Mercedes-Benz jarmű vezetése lehetővé teszi, hogy érezd a biztonságot amit nyújt, a biztonsági rendszer pedig fellendíti a jármű minőségét

Használja a Mascust, Európa legnagyobb online piacterét, nehézgépek és szállitási járművek számára, hogy Mercedes-Benz autóbuszokat és teherautókat találjon.

Regisztráljon és reklámozzon a Mascuson

 Hogyha már regisztrálva van, kérjük jelentkezzen be, hogy hirdethessen. Ha  nem , akkor  amint  feltesz egy hírdetést, automatikus módon létre lesz hozva önnek egy felhasználói fiók.

Vásroljon használt  teherautókat és autóbuszokat  a Mercedes-Benz-től

 A Mascus nem rendelkezik egyikével sem a hirdetett teherautóknak illetve autóbuszoknak . Egy eladó kapcsolati adatainak megtekintéséhez, nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt Mercedes-Benz  autóbuszokat a  Mascuson.

Naponta jelennek meg hirdetések sokaságai a Mascuson, a legismertebb kategóriákban mint amilyenek a Mercedes-Benz teherautók és autóbuszok,   ezért ne felejtse el naponta látogatni a Mascus adás-vételi oldalait.

Hogyan adjon el használt autóbuszokat és teherautókat a Mercedes-Benz-től

Tegyen fel egy hirdetést ha szeretné használt teherautóját illetve autóbuszát eladni. Könnyen megtanulhatja kezelni a Mascus online piacterét, használt traktor hirdetésére.

Legyen terjesztő

Ha ön egy terjesztő és rendszeresen használja majd a Mascus-t autóbuszok és teherautók eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon be mint kereskedő. Mint kereskedő, lehetősége van számlán keresztül kifizetni hirdetéseit és a Mascus tud ajánlatokat küldeni önnek mely magába foglalja a többi szolgáltatásunkat a terjesztők számára.

Használja a  Mascus kereskedő keresőt olyan terjesztők keresésére melyek használt vagy új teherautókat és autóbuszokat árulnak a  Mercedes-Benz-től. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Segítsen elkésziteni a Mascus Márkák enciklopédiáját

A Mascus folyamatosan frissíti a külömböző gyártókról az információit, abban a reményben, hogy a jövőben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, nehézgépek és szállitási gépek számára. Ha tud segiteni abban, hogy minőségi információkat szolgáltassunk a Mercedes-Benz-ről vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail cimre.