New Holland - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a New Holland gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a New Holland márkákról.

Mezőgazdasági és építőipari gépek a New Holland-tól

A New Holland a Fiat csoport tagja és mezőgazdasági illetve építőipari gépeket gyárt. A New Holland 1985ben Pensylvania-ban volt megalapítva és több tulajdonosa is volt. Ennek ellenére ők mindig is mezőgazdasági gépeket gyártott.

A Hollandiai New Holland gépek Olaszországban, Angliában és Belgiumban voltak gyártva, mivel a New Holland világszerte fő termelő. A cég termék skálája széles körű mely több típusú mezőgazdasági, építőipari és földművelő gépet tartalmaz.

Hogyan talaláljon New Holland építőipari gépeket

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes építőipari gép tipúst a New Holland-tól melyek megtalálhatók a Mascuson.  Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalálja azt amit keres.

Az egész világon körülbelül 3000 terjeszője a New Holland gépeknek dolgozik a New Holland márka erősítésén. A New Holland tudást és szakértelmet képvisel a mezőgazdaságban, melyekből hosszabb időre profitáltak a piacon lévő cégek is.

A New Holland-nak négy karbantartó állomása van a világon, melyekből egy Európában található. Egy ien karbantartó állomás célja, hogy  kereskedői hálózatát erősístse felkészítések által. Ez megnöveli azok kapacitását abban, hogy a klienseik és azok gépei számára segítséget nyújtsanak. A New Holland küldetése és célja, hogy kövesse, karbantartsa az összes gépet az egész világon.

Keressen használt gépeket a Mascuson mint amienek a New Holland traktorok, kotrók, kombájnok.

A Mascus a legnagyobb Európai online piac nehézgépek és szállitási járművek számára. A Mascuson Könnyen megtalálhat eladó New Holland mezőgazdasági gépeket és építoipari gépeket.

Regisztráljon és reklámozzon a Mascuson

 Hogyha már regisztrálva van, kérjük jelentkezzen be, hogy hirdethessen. Ha  nem , akkor  amint  feltesz egy hírdetést, automatikus módon létre lesz hozva önnek egy felhasználói fiók.

Vásroljon használt épitőipari gépeket a New Holland-tól

 A Mascus nem rendelkezik egyikével sem a hirdetett épitőipari gépeknek . Egy eladó kapcsolati adatainak megtekintéséhez, nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt New Holland építőipari gépeket a Mascuson.

Naponta jelennek meg hirdetések sokaságai a Mascuson, a legismertebb építőipari gépek kategóriáiban  a New Holland-tól ezért ne felejtse el naponta látogatni a Mascus adás-vételi oldalait.

Hogyan adjon el használt építőipari gépeket a New Holland-tól

Tegyen fel egy hirdetést ha szeretné használt építőipari gépét eladni. Könnyen megtanulhatja kezelni a Mascus online piacterét, használt építőipari gépek hirdetésére.

Legyen terjesztő

Ha ön egy terjesztő és rendszeresen használja majd a Mascus-t építőipari gépek eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon be mint kereskedő. Mint kereskedő, lehetősége van számlán keresztül kifizetni hirdetéseit és a Mascus tud ajánlatokat küldeni önnek mely magába foglalja a többi szolgáltatásunkat a terjesztők számára.

Használja a  Mascus kereskedő keresőt olyan terjesztők keresésére melyek használt vagy új építőipari gépeket árulnak a New Holland-tól. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Segítsen elkésziteni a Mascus Márkák enciklopédiáját

A Mascus folyamatosan frissíti a külömböző gyártókról az információit, abban a reményben, hogy a jövőben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, nehézgépek és szállitási gépek számára. Ha tud segiteni abban, hogy minőségi információkat szolgáltassunk a New Holland-ról vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail cimre.