Rottne - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Rottne gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Rottne márkákról.

Használt Rottne erdészeti gépek

A Svéd Rottne Industir AB cég kihordó és betakarító gépet készít több helységben is. A fő cég Rottne-ban található mely főként alkatrészeket gyárt, de erdészeti gépek öszzeszerelésével és termékek fejlesztésével is foglalkozik.

Használja a Mascus kereső mezőit, hirdetések sokaságainak megtalálására. Talája meg a számára megfelelő Rottne kihordót vagy betakaritó kombájnt a Mascuson.

Hogyan talaláljon meg erdészeti gépeket a Rottne-tól

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes betakarító, erdészeti gépeket és kihordókat a  Rottne-tól melyek megtalálhatók a Mascuson.  Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalálja azt a mezőgazdasági gépet amit keres.

A Rottne egyike a legfontosabb gyártóknak a modern erdészeti gépek csoportjában. A kihordók és betakaritó gépek a modern erdészeti gépekhez tartoznak. A gyártás Svédországban történik, de a terjesztői piac sokkal nagyobb. A fő piac Európában, Autstraliaban, Angliában és Észak Amerikában talalálható.

A Rottne 1950ben alakult meg, amikor  Börje Karlsson megnyitotta a Börjes Mekaniska céget, egy kis műhelyet Rottne-ban.

Az erdészeti gépek eladása egy érzékeny piacnak minősült a befektetéshez,  de 1960ban nagyon gyorsan fejlődésnek indult. 1961Ben újabb műhelyet nyitott mely jelenleg része a mostaninak. A Rottne gépek hasonlóképp vannak gyártva a Svédországi Lenhovda ban mint Stenseleben is.

A Mascus a legnagyobb online Európai piac nehézgépek és kihordók számára. Könnyen találhat olyan gépeket mint a Rottne erdészeti gépek és egyéb eladásra szánt betakarító gépek illetve kihordók.

Regisztráljon és reklámozzon a Mascuson

Ha még nem használta a Mascust használt gépek eladására akor legelső alkalommal ahogy feltesz egy hírdetést, automatikus módon létre lesz hozva önnek egy felhasználói fiók. Hogyha már regisztrálva van, kérjük jelentkezzen be, hogy hirdethessen.

Ha szeretne használt betakarító gépet vásárolni a Rottne-tól

 A Mascus nem rendelkezik egyikével sem a hirdetett betakarító gépeknek illetve kihordóknak. Egy eladó kapcsolati adatainak megtekintéséhez, nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt erdészeti gépeket a Rottne-tól a Mascuson.

Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus adás-vételi oldalait. Naponta jelennek meg hirdetések sokaságai a Rottne-tól a legismertebb kategóriákban, mint amienek a erdészeti, betakarító gépek és kihordók.

Hirdessen használt Rottne autóbuszokat.

A Mascuson könnyen hirdethet használt betakarító vagy erdészeti gépet. Csak tegyen fel egy hirdetést egy bizonyos kategóriába, amennyiben a Mascuson szeretné eladni az illető betakarító gépet.

Legyen terjesztő

Ha ön egy terjesztő és rendszeresen használja majd a Mascus-t erdészeti gépek eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon be mint kereskedő. Mint kereskedő, lehetősége van számlán keresztül kifizetni hirdetéseit és a Mascus tud ajánlatokat küldeni önnek mely magába foglalja a többi szolgáltatásunkat a terjesztők számára.

Használja a  Mascus kereskedő keresőt olyan terjesztők keresésére melyek használt vagy új kihordókat  árulnak a Rottne-tól. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Készítse el velünk együtt a Mascus Márkák enciklopédiáját

A Mascus folyamatosan frissíti a külömböző gyártókról az információit, abban a reményben, hogy a jövőben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, nehézgépek és kihordók számára. Ha tud segiteni abban, hogy minőségi információkat szolgáltassunk a Rottne-ról vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail cimre.