Scania - Használt Haszongépek és Felszerelések

A Mascus prémium szolgáltatásai közé tartozik a különböző márkák információs oldala. Ezen az oldalon mindent megtalál a Scania gépekről, felszerelésekről és egy portfóliót a Scania márkákról.

Scania autóbuszok és teherautók

A Scania különböző csoportba osztható teherautókat gyárt. Az autóbuszoknak két tipusát is gyártják: autóbuszok vidéki területekre és  kirándulóbuszok.

A Scania célja, hogy kliensei és ezeknek az alkalmazottai számára értéket teremtsenek. A Scania célja hogy egyedülállóvá váljon a gyártásban, állandó értékeket használva.

Keressen a sok Scania gép közüzz. A Mascus kereső mezői lehetővé teszik, hogy használt Scania teherautókat, autóbuszokat, stb megtalálhasson.

Hogyan talalálhat Scania autóbuszokat és teherautókat

A lentebbi mezőben megtekintheti az összes autóbusz és teherautó tipúst a Scania-tól melyek megtalálhatók a Mascuson.  Ezek több kategóriára és modellre vannak felosztva, hogy könnyen megtalálja azt amit keres.

Jelenleg a Scania kb 100 országban tevékenykedik. 35000 alkalmazottbol 2400 a kutatásokon és fejlesztéseken dolgozik, hogy tartós  és hasznosabb megoldásokat találjanak ki potenciális klienseik számára. A Scania gépek Európában és Latin Amerikában kerülnek gyártásra.

Egy Scania jármű nem csak megbizható de fogyasztás szempontjából gazdaságos is. Létezik egy folyamatban lévő fenntartás hogy megnöveljék a kliensek hatékonyságát.

A Mascus, Európa legnagyobb online piactere nehézgépek és szállitási járművek számára. Itt könnyen találhat eladó Scania teherautókat és autóbuszokat.

Regisztráljon és reklámozzon

 Hogyha már regisztrálva van, kérjük jelentkezzen be, hogy hirdethessen. Ha  nem , akkor  amint  feltesz egy hírdetést, automatikus módon létre lesz hozva önnek egy felhasználói fiók.

Vásroljon használt autóbuszokat és teherautókat a Scania-tól

 A Mascus nem rendelkezik egyikével sem a hirdetett teherautóknak . Egy eladó kapcsolati adatainak megtekintéséhez, nézze meg a hirdetéseket és onnan felveheti vele a kapcsolatot. Könnyen vásárolhat használt Scania autóbuszokat és teherautókat a  Mascuson.

Ne felejtse el rendszeresen látogatni a Mascus adás-vételi oldalait mivel naponta jelennek meg hirdetések sokaságai a Scania-tól a Mascuson, a legismertebb autóbusz és teherautó kategóriákban

Hogyan adjon el használt autóbuszokat a Scania-tól

 Tegyen fel egy hirdetést ha szeretné használt autóbuszát vagy teharautóját eladni. Könnyen megtanulhatja kezelni a Mascus online piacterét, használt targoncák hirdetésére.

Legyen terjesztő

Ha ön egy terjesztő és rendszeresen használja majd a Mascus-t teherautók eladására és hirdetésére, kérjük regisztráljon be mint kereskedő. Mint kereskedő, lehetősége van számlán keresztül kifizetni hirdetéseit és a Mascus tud ajánlatokat küldeni önnek mely magába foglalja a többi szolgáltatásunkat a terjesztők számára.

Használja a  Mascus kereskedő keresőt olyan terjesztők keresésére melyek használt vagy új teherautókat és autóbuszok árulnak a Scania-tól. Kérdésekkel kapcsolatosan forduljanak a  Mascus HU csapathoz.

Segítsen elkésziteni a Mascus Márkák enciklopédiáját

A Mascus folyamatosan frissíti a külömböző gyártókról az információit, abban a reményben, hogy a jövőben a Mascus márkák indexált oldalai egy online enciklopédiává váljanak, nehézgépek és szállitási gépek számára. Ha tud segiteni abban, hogy minőségi információkat szolgáltassunk a Scania-ról vagy más gyártókról, kérjük küldje el információit a ferenc.izsak@inform.hu e-mail cimre.