Hirdetések száma: 41

Használt esztrich pumpák

Az építőipar fellendült Magyarországon, főleg az utóbbi években, mivel egyre több szociális támogatás, adókedvezmény és kedvező hitel elérhető a lakosság számára is. Nem csak a használt lakások, hanem az új építésű ingatlanok is egyre kedvezőbb feltételekkel vásárolhatóak meg idehaza. Nem csak a fővárosban és a megyeszékhelyeken, de a nagyobb városokban és már a falvakban is egyre több építkezést látni. Az új projektek között pedig egyre több az olyan épület, amely több emelet magas építmények megvalósítására szolgál. Ezek az új építésű nagy épületek azonban rengeteg építőipari munkaerőt és gépet igényelnek.


Építőipari gépkavalkád segíti az építőiparban dolgozókat


A különböző építőipari projektekben számos népszerű gép munkálkodik. Így már mindenki ismeri a darukat, a kotrókat, a dömpereket, az aszfaltozókat, valamint az emelőket és állványokat. Azonban még ennél is sokkal több szereplője van az építőiparnak. Számtalan kotrórakodó, homlokrakodó, útépítő gép, dózer, kompresszor, fúró, aszfaltozó és tömítő gép segíti a munkálatokat. Ezen gépekhez és járművekhez pedig sokféle eszközre, felszerelésre és pótalkatrészre is szükség van. Szerencsére ebben segít nekünk a mascus.hu portál.


Használt építőipari gépek az interneten


A mascus.hu portálon olyan speciális kategóriák között böngészhetünk mint a mezőgazdasági gépek, a haszongépjárművek, az erdészeti gépek, a kommunális gépek valamint az építőipari és anyagmozgató gépek. A portál 38 nyelven érhető el és jelenleg is, már több, mint 425.000 feltöltött hirdetéssel büszkélkedhet, amelyet a világ minden tájáról töltöttek fel és vásárolnak meg. A portált előszeretettel használják az építőipari szereplők is, mivel 150.000 építőipari termék is megtalálható a kínálatban.


Használt esztrich pumpák külföldről


A portál segítségével beszerezhetünk olyan speciális eszközöket is, mint például a használt esztrich pumpák, amelyek lehetővé teszik, hogy a betonozás még egyszerűbb lehessen olyan magas épületeknél is mint a 9-10 emeletes lakások. Sok típus pedig akár a cement és sóder anyagokat is képes összekeverni, annak alkalmazása előtt. A portálon megvásárolhatóak a Putzmeister, a Brinkmann, az AEG, a Turbosol és az ABG márkái is. A világ szinte összes országából találunk hirdetést, így Görögországból, Németországból, az Egyesült Királyságból, Oroszországból és az Egyesült Államokból is.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal