Hirdetések száma: 9

Eladó használt Fiat-Hitachi kotrórakodók

Böngéssze az összes használt Fiat-Hitachi kotrórakodók Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kotrórakodók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Fiat Hitachi kotrórakodók

1986-ban az olasz Fiat és a japán Hitachi együttműködési megállapodást kötött. A szövetség eredményeként külön ágként működött tovább a nehézgépek gyártása, a frissen létrejött, építőipari célokat szolgáló Fiat Hitachi kotrórakodókat és exkavátorokat gyártó részleggel.

A Fiat céget 1899-ben alapították Olaszországban, leginkább a személygépkocsikról ismert, például az Alfa Romeo márkáról. A Hitachit eredetileg 1910-ben hozták létre, villamossági szervízüzletként. A két vállalat szövetsége ötvözte az innovációt az erővel, így az általuk gyártott termékek hamar kategóriájuk vezető termékeivé váltak.

Egy kotró alapvetően két fő részből áll, ezek a gém és a kanál. A gém az a kar, amelyik hozzáköti a kotró testét a markolóhoz, a kanál pedig maga a markoló. Ezeket a gépeket gyakran használják városi műszaki és kisebb építőipari projekteknél. A kotró mindig az exkavátorral összhangban dolgozik, hogy megtisztítsa a munkaterületet vagy elszállítsa a nem kívánt anyagokat.

Vezető eladásra kínált Fiat Hitachi kotrórakodó modellek

Az FB100 egyike a számos kotrórakodó modellnek, melyet a Fiat Hitachi gyártott és értékesített. 80 lóerőjükkel ezek a gépek igazi igáslovak a föld és egyéb anyagok mozgatásához. A négykerék-meghajtás lehetővé teszi, hogy a kotró bármilyen munkaterületen felhasználható legyen. Az FB200 130 lóerővel működik. Két változata van: a csuklós karú vagy a merev kotrórakodó. Gyakran megtalálható 4 az 1-ben merőkanállal és raklapvillával.

További kotrórakodó a cégtől a D180-as, amit buldózernek is becéznek. Hathengeres motorral, 204 lóerővel bír. A klímával, szervokormánnyal és teljes teherkapcsolós hajtóművel ez a modell az építőiparban dolgozók kedvence.

A legjobb a Fiat Hitachi kotrórakodókban, hogy hosszú ideig megőrzik értéküket. Ha kemény megpróbáltatásokon is mennek keresztül, továbbra is a cég által megkövetelt magas színvonalon teljesítenek. Sok év elteltével még mindig jelen vannak a világ építkezési területein.