Hirdetések száma: 3

Eladó használt Kubota kotrórakodók

Böngéssze az összes használt Kubota kotrórakodók Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kotrórakodók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Kubota kotrórakodók

Weboldalunkon könnyen találhat eladó Kubota kotrórakodót. Egyszerűen nyissa meg a Mascus főoldalát, itt rendelkezésére áll egy keresési opció. Válassza ki az országot, amelyikben él, majd a márkát, amit keres, jelen esetben a Kubotát. Választhatja a részletes keresést is, ahol meghatározhatja az árat, a modellt, a gyártási évet. Miután minden beállított megvásárolni kívánt Kubota kotrórakodóról, kattintson a keresésre! Az eredményeket képpel ellátva, listázva kapja meg. Biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes Kubota kotrórakodót!

Eladó Kubota kotrórakodó modellek

Számos oka van annak, hogy a Kubota kotrórakodó ennyire népszerű. Az első ahosszú évek tapasztalata, hiszen a Kubota cég 1890 óta van jelen az üzleti életben. A töretlenül növekvő népszerűség másik oka a rugalmas előlegfizetés lehetősége, hiszen a havi és a szezonális fizetési ütemezés is elérhető.

A Kubota B26 TLB merevítő nélküli rakodókerettel szerelt modell, mely lehetővé teszi a jobb kilátást. A Kubota kotrórakodók mechanikai védőburkolattal rendelkeznek. A 2006-os Kubota L48 hidrosztatikus erőátviteles. A használt Kubota kotrórakodók a piacon található legjobb minőségű gépek, jól megőrzik értéküket. A Kubota cég vezető szerepet játszik a tervezésben. Magas teljesítményű kotrókat kínálnak a nagyközönségnek.

Folyamatosan dolgoznak azon, hogy javítsák a minőséget és a kivitelezést. Néhány Kubota kotrórakodó markolója eléri az 1,8 tonna súlyt. 2,5 méter mélyre ásnak már az első alkalommal. A Kubota kotrórakodók nagyszerűen egyesítik az erőt és a magas teljesítményt. A kar és a gém gördülékeny mozgása miatt ez a gép nagyszerű választás a munkák elvégzéséhez.