Hirdetések száma: 56

Eladó használt Mecalac kotrórakodók

Böngéssze az összes használt Mecalac kotrórakodók Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a kotrórakodók linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Mecalac kotrórakodók

Németországi és franciaországi gyártási helyszíneivel a Mecalac jelenléte a nehézgépek piacán igencsak erős. Több mint 35 év tapasztalattal a Mecalac vezető szerepet tölt be saját kategóriájában, főleg a termékek tulajdonságai, jellemzői miatt.

Eladó Mecalac kotrórakodó modellek

A Mecalac által gyártott 12MTX hibrid 2009-ben két innovációs díjat is kapott az Intermat-tól, egy arany, illetve egy környezetvédelmi díjat. Örömmel fogadták ezeket a díjakat, mivel tovább erősítették a Mecalac elkötelezettségét a környezet iránt.

A 12MTX hibrid egyike a három multifunkcionális gépnek. Ideális a városi és külvárosi építkezésekhez egyaránt, kompakt gép, ezért nagyon mozgékony. A 100 lóerős motorral ugyanakkor erős modell, így alkalmas a kemény munkákra.

A Mecalac szabadalmaztatott egy gyors csatlakoztató rendszert hidraulikus nyithatósággal, mely lehetővé teszi a különböző kiegészítők csatlakoztatását kevesebb mint egy perc alatt. Ez garantálja a lendületet a munka alatt, miközben a maximális 27 km/h sebességgel a gép gyorsan tud mozogni a területek közt.

A nagy üvegablakoknak köszönhetően a dolgozók jól beláthatják az egész munkaterületet, csökkentve így a balesetek lehetőségét. Mivel a vezetőfülke messze van a motortól, így a kisebb zaj miatt könnyebben lehet hallani a kinti hangokat. A hangszigetelés 71 decibeles, így a vezetőnek nem kell fülvédőt viselnie. Légkondicionáló, CD-lejátszó is kérhető, hogy növeljék az üzemeltető komfort érzését.

A 360 fokban mozgó forgótányérral a Mecalac kotrórakodók jóval sokoldalúbbak, mint a legtöbb gép a kategóriájukban. A forgási sebesség 8rpm, egy átmeneti szelep lehetővé teszi a forgótárcsa fokozatos megállítását forgás közben. A többtárcsás hidrosztatikus fék is a hatékonyságot segíti, miközben továbbra is a biztonság vezeti a prioritási listát ennél és az összes többi Mecalac gépnél.