Hirdetések száma: 15

Eladó használt Hanix mini kotrók < 7t

Böngéssze az összes használt Hanix mini kotrók < 7t Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Hanix mini kotrók < 7t -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Hanix mini kotrógépek

A mini kotrógépekkel sok pénzt takaríthat meg, ha lakott vagy kereskedelmi területeken dolgozik velük. Sokféle márka és modell létezik, de mindenképpen fontos olyat választani, amiben megbízhat és amit elérhető áron szerezhet be. A Hanix megbízható cég, amely kiváló minőségű haszongépeket gyárt. Székhelye Japánban van, kiváló minőségű gépeket és termékeket gyárt. A cég elismertségét innovatív ötleteinek és kiváló minőségű termékeinek köszönheti. A Hanix mini kotrógépek különböző modelleit gyártja, a HO8B-tól kezdve egészen a H55DR modellig.

A legjobb Hanix mini kotrógép modellek, amelyek eladásra kerültek

A H55DR az egyik legújabb modell. Rendkivüli rugalmassággal mozog szűk helyeken, mégis maximális biztonságot nyújt. Kabinja kényelmes, funkcionális és környezetkímélő. Ez csupán egy azok közül a kotrógépek közül, amiket megtalálhat oldalunkon, ám az biztos, hogy mindegyik Hanix modell kiváló minőséget kínál, elfogadható áron.

Mielőtt vásárolna egy Hanix gépet, fontos ismernie a gép néhány alapinformációját. A Hanix mini kotrógépek súlya 2 és 6 tonna közt van. A gép mérete mindig az elvégzendő feladattól függ. Szűk helyeken kisebb kotrógépre, míg a nehezebb munkák elvégzésére egy igazán masszív gépre lesz szüksége. A Hanix kotrógépek ideálisak kertek, medencék és tavak, árkok és csövek helyének kiásására. Mielőtt megvenné a kiválasztott gépet, érdemes végiggondolnia a munkatervet, mert Ön sem szeretné, ha olyan gépet vásárolna, amely nem képes az elvégzendő feladat megoldására.

Ezek a haszongépek hatékonyak, de nem olcsók. Alaposan nézzen utána a gépeknek, mielőtt megvásárolna egyet!