Hirdetések száma: 231

Eladó használt Hitachi mini kotrók < 7t

Böngéssze az összes használt Hitachi mini kotrók < 7t Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Hitachi mini kotrók < 7t -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Hitachi mini kotrógépek

Rengeteg különböző ásásra alkalmas felszerelést és haszongép modellt találhatunk a piacon. A leendő vevőnek hosszasan keresgélnie kell az ideális gépet a piacon, amely később majd eleget tud tenni az ő vagy cége elvárásainak.

Ha egy jó minőségű mini kotrógépet keres, mindenképpen érdemes egy pillantást vetnie a Hitachi ajánlatára. A Hitachi mini kotrógépek és kotrógépek minőségük és teljesítményük miatt méltán elismert gépek.

Egy alapos és hozzáértő vásárló minden eladó modellt megtekint, mielőtt megtalálja azt az egy-két gépet, amelyek a legjobbak. A Hitachi cég alkalmazottai fáradhatatlanul dolgoznak a haszongépek fejlesztésén és gyártásán cégek és magánszemélyek számára egyaránt.

A legjobb Hitachi mini kotrógép modellek, amelyek eladásra kerültek

A Hitachi mini kotrógépek kínálatában igazán széles választékot találunk, a kis súlyú és általában városi környezetben használt ZAXIS8 modelltől kezdve egészen a ZAXIS5OU modellig, ami egy sokkal masszívabb és erősebb gép, mely kis súlyát megőrizve tud sokkal hatékonyabb lenni.

A ZAXIS8 modell innovatív és hatékony, képes 1100 kg-ot is megemelni, egy 9,5 wattos motor hajtja előre. Ez a könnyű és hatékony kotró ideális városi építkezésekre és vidéki területekre, például farmokra, akár halas tavat, úszómedence helyét vagy vízelvezető csatornákat szeretne kiásni a tulajdonos.

A ZAXIS5OU modell a legerősebb a Hitachi gépek közül. Ennek a mini kotrógépnek 4900 kg a teherbírása és legkevesebb 28 wattos motorja van. Alkalmas a nehézkes munkákra és az építkezések megtisztítására.

Ha Ön is venni szeretne egyet, több hely is van, ahol ezt megteheti. De érdemes sietni: annyira népszerűek, hogy lehet már el is kelnek, mire odaér.