Hirdetések száma: 38

Eladó használt IHI mini kotrók < 7t

Böngéssze az összes használt IHI mini kotrók < 7t Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a IHI mini kotrók < 7t -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

IHI mini kotrógépek

Mini kotrógépet keres? Mindenképpen egy erre szakosodott céget érdemes keresnie – ez pedig az IHI. Ez a cég már sok éve a szakmában van, 1960 óta gyártva a mini kotrógépeket.

Egyes esetekben, például ha első alkalommal vásárol mini kotrógépet, előfordulhat, hogy bizonytalan, de az IHI kotrógép modellek igazán könnyen kezelhetők. Ellenőrző panelljük logikus módon elhelyezett. Nagyon jól el tud majd igazodni egy IHI mini kotrógépen.

Ezeket a gépeket az ügyfelek igényeit figyelembe véve tervezték, így nagyon biztonságosak. Az IHI mini kotrógépek környezetkímélők, karosszériájuk pedig szabálytalan alakú, hogy a legnehezebb helyzeteket is jól bírják.

A legjobb IHI mini kotrógép modellek, amelyek eladásra kerültek

Akár használt gép megvásárlása mellett is dönthet, mert így elfogadható áron juthat jó géphez. A Mascus oldalain számos IHI mini kotrógépet találhat. Ezek közül mindegyik kiváló gyártás, a használtak pedig jó állapotban vannak.

Ha egy kisebb gépre van szüksége, az IHI 9NX modell ideális Önnek. Ennek a modellnek nyitott kabinja van és tökéletes azok számára, akik első alkalommal vesznek mini kotrógépet. Ha nagyobbra van szüksége, amelynek kényelmes zárt kabinja van, próbálja ki a 65VX modellt. Igényeitől függetlenül biztosan megtalálja majd a megfelelő mini kotrógépet!

Ha egy kiváló gépre van szüksége, amellyel nem lesznek gondjai és úgy fog működni, ahogy kell, próbálja ki az IHI modelljeit. Ha jó üzletet akar kötni, keressen a Mascus portálon IHI mini kotrógépet!