Használt eszközök keresése

Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 398

  Használt Komatsu kombájnok

  Böngéssze az összes használt Komatsu mini kotrók < 7t Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
  Olvasson többet a Komatsu mini kotrók < 7t -ról a Mascus Márkák oldalán.
  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal

  Komatsu vállalat, kotró gépek és mini exkavátorok

  A Komatsu Ltd., a japán-alapú gyártási és bányászati berendezésekről ismert cégről tudott tény, hogy minőségi ásatási gépeket kínálnak. A Komastu Mini Markoló a tökéletes eszköz azokhoz a munkákhoz, melyek túl nagyok egy lapáthoz, de túl kicsik egy nagy, nehéz exkavátorhoz. A Komatsu kompakt típusú berendezés vonala magába foglalja a kompakt kotrókat, vagy úgynevezett mini-exkavátorokat, kotró-rakodókat, és a csúszás irányítású rakodókat.

  Komatsu mini markolók (mini exkavátorok)

  A Komatsu mini exkavátorok ásásra és rakodásra is használhatóak. A szűk kilengésű sugár miatt, a mini markolók tökéletesek kis, zárt térben történő munkákhoz. A Komatsu exkavátorok dízelüzemű motorokkal futnak, ami hatalmat ad a hidraulikus rendszernek, ami futtatja az ásó, vagy rakodó szerkezeteket. A Komatsu exkavátoroknak mennyezetük, vagy fülkéjük is lehet, hogy növeljék a kezelő kényelmét. Mind lánctalpas típusúak a stabilitás és kormányozhatóság érdekében bármilyen felületen.

  A legkisebb Komatsu mini kotró a 8.5 lóerős PC09-1. Körülbelül 1 tonnát nyom, vödör teljesítménye 0,02 m³, 1.5 méter mélyre ás, így a PC09-1 kiválóan alkalmas kisebb munkaterületekre és feladatokra. Ezeket a kisméretű kotrókat gyakran használják tereprendezési munkákhoz. A használt PC09-1-esek kevesebb, mint 11.000 euróért is kaphatóak az európai piacon. A mini méretű kotrók legnagyobbika a körülbelül öt tonnás PC50MR-2. 39 lóerővel és 3.8 méter mély ásási kapacitással, a Komatsu kínálja a mini markolóval járó előnyöket, ugyanakkor megközelíti a nagyobb unokatestvérek kapacitását. A PC09-1 és a PC50MR-2 között, a Komatsu 8 különböző méretű mini kotrót kínál.

  A Komatsu mini exkavátorokra sok kiegészítő eszköz szerelhető, növelve így a hasznosságát. Ezek a mellékletek lehetnek (de nem kizárólagosan): megszakítók, ollók, mágnesek, ásás megragadók, fúrók, markolók és villa kocsik.