Hirdetések száma: 103

Használt Terex kombájnok

Böngéssze az összes használt Terex mini kotrók < 7t Európában eladó gépet . A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet a Terex mini kotrók < 7t -ról a Mascus Márkák oldalán.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Terex mini kotrógépek

Egy gödröt kell ásnia valahol egy munkaterületen? Ehhez egy jó gépre lesz szüksége. Hallotta már azt a mondást, miszerint „minél nagyobb, annál jobb”? Ez nem mindig igaz. Ha szüksége van egy kotrógépre, de egy nagy túl sok helyet foglalna, vessen egy pillantást a Terex kotrógépekre.

A Terex kotrógépek hírneve minőségüknek és tartósságuknak köszönhető. Vásároljon olyan gépet, amely a következő években segítségére lesz! A Terex olyan haszongépeket gyárt, amelyek vállalkozása segítségére lehetnek. Tökéletesen vannak elkészítve, így nem kell figyelmet fordítania a gépre, koncentrálhat kizárólag a munkádra. Sokféle Terex mini kotrógép létezik, amik közül választhat.

A legjobb Terex mini kotrógép modellek, amelyek eladásra kerültek

A Terex mini kotrógépeket úgy tervezték, hogy megkönnyítsék munkáját. Mitsubishi dízel motorral vannak felszerelve, ami nem igényel sok karbantartást. 13.1kw és 26.5kw közti motorokat választhat. Zárt kabinjuk van, amely kényelmes, ellenőrző rendszere könnyen kezelhető. Ezeket a gépeket könnyű karbantartani és alkatrészeikhez könnyen hozzá lehet jutni.

Ha Terex mini kotrógépet vásárol, minden szempontból ideális haszongépre tesz szert. Ezek alkalmasak szűk helyekre is, és egy Terex mini kotrógép vontatása nem jár különösebb gonddal. Mivel kis felületen érintkezik a talajjal, könnyen kezelhető.

Ha álmai kotrógépét szeretné megtalálni, vessen egy pillantást a Terex mini kotrógépekre a Mascus oldalon, hiszen ezek nagy értékű és hosszú élettartamú gépek. Nem fog csalódni bennük és minden alkalmat megragad majd, hogy használhassa mini kotrógépét!