Hirdetések száma: 453

Eladó Caterpillar mini kotrók < 7t

Böngéssze az összes használt Caterpillar mini kotrók < 7t Európában eladó gépet. A legújabb hirdetéseket a képek fölött jelöltük. Ha ráklikkel a mini kotrók < 7t linkre, gépkeresését leszűkítheti gépmárka, típus, évjárat, üzemóra, település, legújabb hirdetések stb. szerint.
Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal

Caterpillar mini kotrógépek

A Caterpillar cég 80 éve létezik és mára már a szakma egyik legfontosabb cégeként tartják nyilván. A cég építkezésekre és bányászati munkákra gyárt minőségi haszongépeket, mint a világ legnagyobb gyártója a hasonló haszongépek területén. Egyik specialitásuk a mini kotrógép, amelyet egyedülálló pontossággal gyártanak. A Caterpillar mini kotrógépek vezetőjük számára kényelmet kínálnak, illetve kiváló teljesítményt és alacsony karbantartási költséget. A kényelem nagyon fontos szempont egy mini kotrógép esetében, hiszen sokan órákat dolgoznak egy ilyen géppel és kényelmetlenné válhat, ha a gép nincsen megfelelően kifejlesztve.

A legjobb Caterpillar mini kotrógép modellek, amelyek eladásra kerültek

A teljesítőképesség is fontos szempont, hiszen az ügyfelek szeretnének megbízni a gépben, amivel hosszú időn át fognak dolgozni. Egy Caterpillar kotrógép alacsony karbantartási költsége által pénzt takaríthat meg, amit más márka nem feltétlenül garantál. A nagyszerű Caterpillar mini kotrógépeket már akár 14.800 és 24.700 dollár közti áron megvásárolhatja. A legjobb Caterpillar kotrógép modellek a következők: 308D CR SB, 308D CR és 307D. Ezek a Caterpillar által kínált legjobb mini kotrógépek és egyben a szakma legjobbjai. Tökéletes választás azok számára, akik bányászati munkákat végeznek és igazán jó teljesítményre van szükségük. Számos előnnyel szolgálnak az építőipari cégek és magánszemélyek számára egyaránt. A Caterpillar kiváló minőségű termékeket kínál ügyfelei számára, amelyek készek bármilyen jellegű feladat elvégzésére, megbízhatóságot és kényelmet biztosítva. Ezek a mini kotrógépek megérik a rájuk költött pénzt.