Használt eszközök keresése Bezár » Részletes Kereső

  Gépkereső Hirdetés feladása
  Mascus Blog újdonságok.
  Hirdetések száma: 28

  Használt fűrészgépek Lengyelország -bol.

  A használt fűrészgépek sokkal kifizetődőbbek mint az új változatok, mivel a minőségük sokszor az újéval vetekszik, az áruk viszont sokkal kedvezőbb. A fűrészgépekre nem csupán a fatelepeken és az erdőben van szükség, hanem sokszor kisebb vállalkozók vagy magánszemélyek is kénytelenek megvásárolni azt. Az egyik legnépszerűbb hazai felhasználási területe azonban egyértelműen a téli fűtés idejére tehető, ugyanis ilyenkor szaporodnak meg a megrendelések a házi tüzelőanyagok aprózására. A fa feldarabolása ugyanis rendkívül fárasztó és időigényes munka, ha kézi erőre támaszkodunk. Még egy egyszerű család ház felfűtése is túl nagy mennyiségű tüzelő fát igényel ahhoz, hogy kényelmesen, rövid idő alatt baltával és fejszével essünk neki. A több hónapig kitartó darabolt fát ezért célszerű fűrészgépekkel darabolni, ám nem csak erre valók az új és használt fűrészgépek.


  Darabolók, lombfűrészek, elektromos fűrészgépek


  A használt fűrészgépek piaca igen telített, ám beszerzésük mégis körülményes, hiszen eddig nem volt olyan felület, ahol ezeket fel lehetett volna lelni. Erre a speciális igényre nyújt megoldást a Mascus.hu weboldala, ahol közel 100 különböző típusú, méretű és értékű fűrészgép közül válogathatunk nap, mint nap. A Használt Eszközök menüpontban válasszuk az Erdészeti gépeket, majd az almenüben a Fűrészgépeket, hogy a találati listához jussunk. Ezt a listát márka, ország, ár és gyártási év alapján tovább szűrhetjük, hogy aztán csak a nekünk megfelelő termékeket találjuk meg. A listában a néhány százezer forintos fűrésztől a sok millió forintos nagy gépekig mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet. Az adott fűrészről pedig mindent megtudhatunk annak adatlapján, ahol több minőségi kép is helyet kaphat.


  Márkás használt fűrészgépek várják ajánlatainkat!


  A Mascus rendszerében nem csak fix áras termékeket, hanem licitálható fűrészgépeket is találunk. Ezeknél megadhatjuk, hogy számunkra mennyit érne meg az adott fűrész és így garantáltan a legjobb áron fogunk hozzá jutni. Az oldalon természetesen Magyarország is képviselteti magát, de ezenkívül Lengyelország, Németország, Finnország és Estinia is több fűrészgép hirdetést tartalmaz. A legnagyobb márkák itt is helyet kapnak, úgy mint a Uniforest, Trak-Met, a Kara, a Stiga, a Pezzolato és a Posch.

  Olvasson többet itt Bezár
  hirdetés/oldal