Hirdetések száma: 11

Használt LKT vonszolók

Az országban jelentős szerep jut a fakitermelésnek, amelyben számos szakember és erdész is részt vesz, de számtalan modern erdészeti gép kap fontos szerepet. Nem csak a fafeldolgozás, az aprítás és az újrahasznosítás igényel nagyobb járműveket, gépeket, eszközöket és felszereléseket hanem a betakarítás és a fakihordás is fontos művelet az erdőkben. Ezért olyan gépekre van szüksége az erdészeti szektornak mint a betakarítók, a vonszolók, a rakodók, a kotrók, az erdészeti traktorok, a fakitermelő-kihordók és a gallyazógépek. Ezekhez pedig pótalkatrészekre és tartozékokra is szükség lesz. Ma már mindezt megvásárolhatjuk az interneten keresztül is!


Az LKT márkanév garancia a minőségre


Az erdei munkagépeknek széles skáláját kínálják ma már az LKT márkanév alatt. Története azonban egészen az 1970-es évek legelejére nyúlik vissza, amikor az első erdei kerekes traktort gyártották és értékesítették. Mára viszont már több ezer elégedett felhasználó használja nap, mint nap. A cég, közel 50 éves hagyománya óriási szakértelmet és maga színvonalú minőséget garantál. Az erdészeti szektor ellátásán túl építőipari és közúti gépeket is gyártanak, amelyekre ugyanaz a minőségpolitika vonatkozik, mint minden egyes LKT termékre. A gépek megfelelnek minden szükséges műszaki és környezetvédelmi szabályoknak és előírásoknak.


Használt erdészeti vonszolót is vásárolhatunk már az interneten


A használt erdészeti vonszolók beszerzése nem egyszerű feladat, ezért a Mascus.hu internetes portál siet az erdészeti vállalkozások segítségére. A portál havonta több, mint 3,3 millió felhasználót szolgál ki, olyan speciális témakörökben, mint a használt haszongépjárművek, építőipari nagy gépek, a kommunális eszközök és felszerelések, a mezőgazdasági gépek és persze az erdészeti gépek. Az erdészeti eladó eszközök között több, mint 7200 hirdetést találhatunk olyan témakörökben, mint a betakarítók, kihordók, vonszolók és a döntő-rakodók. A kínálatban pedig olyan nagy márkák is helyet kapnak mint a John Deere, a Timberjack, a Caterpillar, a Valmet, a Ponsse és az LKT.


Használt LKT vonszoló az internetről


A mascus.hu portálon több tucat használt LKT vonszoló közül választhatjuk ki azt, amely leginkább megfelel a vállalkozásunknak. Olyan típusok jelennek meg mint a 81, a 82 s a 175 Combi. A portálon akár a világ másik felén is találunk erdészeti gépeket, de jelenleg csupán Lengyelország kínál LKT vonszolókat, így innen kell cégünknek importálnia, ha itt vásárolunk. Az informatív adatlapok és a részletes termékleírások segítenek majd a dönésben.

Olvasson többet itt Bezár
hirdetés/oldal